Ιατροδικαστής καταγγέλλεται από νεκροτόμο – Η σεξουαλική παρενόχληση και οι αρρωστημένες ορέξεις δίπλα στους νεκρούς

Must Read

Ακόμη και τη νοσηρότερη φαντασία ξεπερνούν όσα διαδραματίζονται στο νεκροτομείο ακριτικού νησιού του Αιγαίου, με τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του ιατροδικαστή.

  • Από τον Βασίλη Χήτο

Oσα φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» για τα καμώματα του ιατροδικαστή, που με φόντο το νεκροτομικό «κρεβάτι» δεν διστάζει να κάνει ανήθικες προτάσεις στη γυναίκα νεκροτόμο, καλώντας τη να βγάλει τα ρούχα της για να κάνουν αχαλίνωτο έρωτα δίπλα από τα πτώματα, προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Στην άρνηση της νεκροτόμου -μητέρας δύο παιδιών- ο ιατροδικαστής γίνεται θρασύς και έξαλλος, αφού, όπως καταγγέλλει η ίδια, δεν διστάζει να της πει ότι σε «π@δάει ο άλλος ιατροδικαστής, αφού παίζεις με τα αρ@δια του». Μάλιστα, η νεκροτόμος, με αναφορά της μόλις στις 21/6/2024, ζητά βοήθεια, απευθυνόμενη στον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη. Οπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, γίνεται «εμμονικός» και την καλεί να δει απροκάλυπτα αντρικά μόρια στον υπολογιστή του. Το αποκορύφωμα ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η ίδια επέστρεψε από αυτοψία στη Λήμνο, όπου είχε μεταβεί με τον άλλο ιατροδικαστή για να εξετάσουν τις συνθήκες πνιγμού στη θάλασσα του αδελφού του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η γυναίκα, ο εγκαλούμενος ιατροδικαστής τής είπε με θράσος πως στη βαλίτσα με τα εργαλεία έκρυβε «ζαρτιέρες και δονητές».

Eκνομες συμπεριφορές

Η «Espresso» έχει στη διάθεσή της όλη την αναφορά της νεκροτόμου, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Ερχομαι καθημερινά με πρωτόγνωρες, άκρως προσβλητικές, υποτιμητικές και σίγουρα έκνομες συμπεριφορές του ιατροδικαστή, ο οποίος από τον Αύγουστο του έτους 2023 εκδηλώνει απέναντί μου ανεπιθύμητη συμπεριφορά ένεκα της γυναικείας φύσης μου και με εκφράσεις-προσφωνήσεις παραβιάζει την αξιοπρέπειά μου και έχει δημιουργήσει σε βάρος μου ένα εκφοβιστικό, εξευτελιστικό και ταπεινωτικό περιβάλλον σχεδόν σε καθημερινή βάση. Και παρότι φροντίζω να του τονίζω ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα μου και στην καθημερινότητά μου, εκείνος με έπαρση και αλαζονεία συνεχίζει να με προσβάλλει και να με εκθέτει με ανεπιθύμητη προς εμένα λεκτική και ψυχολογική συμπεριφορά σεξουαλικού περιεχομένου».

H αναφορα «φωτια» προς τον Καρακουκη

Και προσθέτει: «Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2023, απευθυνόμενος προς εμένα και όντας μόνοι μας στον χώρο εργασίας μας, εντελώς αναίτια και απρόκλητα επί λέξει μού είπε: “Βγάλε τα ρούχα σου, να βγάλω και εγώ τα δικά μου και να κάνουμε έρωτα”. Στην πρόταση αυτή σοκαρίστηκα, λόγω της προσβλητικής αναίδειάς του και του αντιεπαγγελματισμού του, και τον αγνόησα φοβούμενη για το πώς θα μου συμπεριφερόταν στο μέλλον. Δεν τον γνώριζα ούτε έναν μήνα και φυσικά δεν ήταν πρόθεσή του να σπάσει τον πάγο μεταξύ μας, όπως αποδείχτηκε στην πορεία, αφού επανειλημμένα μέχρι και σήμερα μου κάνει τέτοιου ίδιους εκκλήσεις. Στο περιστατικό αυτό δεν αντέδρασα, διότι δεν ήθελα να δώσω έκταση και γιατί θεώρησα ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, παρά μονάχα ενημέρωσα τον σύζυγό μου.

Σε άλλη ημέρα, όντας και πάλι μόνοι στον χώρο εργασίας, μου είπε να μου δείξει κάτι στον υπολογιστή και τελικώς αυτό που ήθελε να μου δείξει ήταν γεννητικά ανδρικά όργανα τα οποία κοσμούσαν όλη την οθόνη του υπολογιστή του -άγνωστο ποιου ήταν- και ήθελε να μου κάνει, όπως είπε, “μάθημα ανατομίας και να μου αναλύσει τα μέρη των ανδρικών οργάνων”. Η απρόκλητη, προσβλητική συμπεριφορά του κορυφώθηκε όταν τον Ιανουάριο του 2024 επέστρεψα από μία διενέργεια νεκροψίας που πραγματοποιήθηκε με τον κύριο Ν. (σ.σ.: ιατροδικαστής που βρίσκεται σε άδεια) στο νησί της Λήμνου, γεγονός που πυροδότησε την αήθη συμπεριφορά σε βάρος μου.

H αναφορα «φωτια» προς τον Καρακουκη

Οταν επέστρεψα από τη νεκροψία με τη βαλίτσα ανά χείρας στην οποία υπήρχαν όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε στη νεκροψία, απευθυνόμενος σε εμένα, μου είπε επί λέξει: “Ανοιξε τη βαλίτσα να δω τι έχεις μέσα, είμαι σίγουρος ότι έχεις δονητές, ζαρτιέρες, μαστίγια και χειροπέδες και γι’ αυτό δεν την ανοίγεις”. Τις ημέρες που ακολούθησαν, απευθυνόμενος σε εμένα και ενώπιον γυναίκας συναδέλφου μου, μου είπε: “Πήγες στη Λήμνο γιατί είσαι το γιουσουφάκι του Ν. Τι έκανες στη Λήμνο με τον Ν, ό,τι σου λέει κάνεις, με τα αρ@δια του παίζεις και σε π@δάει”.

Τα ως άνω τα επανέλαβε την ίδια ημέρα όσο και τις επόμενες, που συμπλήρωσε: “Και να σου πει να κυκλοφορήσεις γυμνή ο Ν στην προκυμαία, πάλι θα το κάνεις”. Αλλη μέρα μού ανέφερε ότι “γουστάρεις και δεν μου το λες”, αναφερόμενος προφανώς στον ίδιο.  Προσφάτως, μάλιστα, μπήκε στο μπάνιο και εσκεμμένα άφησε την πόρτα του ανοιχτή, όταν δε ρώτησα τη συνάδελφό μου αν το κάνει και σε εκείνη μπροστά της, μου αποκρίθηκε αρνητικά. Τον τελευταίο μήνα προσπαθεί να με τσιμπήσει πειραχτικά στην κοιλιά μου, η όλη του συμπεριφορά μού έχει δημιουργήσει προβλήματα όχι μόνο στην εργασία μου, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και στο οικογενειακό μου περιβάλλον».

Η ένορκη κατάθεση της βοηθού νεκροτόμου για όσα άκουσε! Το «γλυκό φιλί» και το δήθεν «πήδημα» από άλλον ιατροδικαστή

Στις 18 Ιουνίου του 2024 τις καταγγελίες της Ε.Λ. είχε ήδη επιβεβαιώσει και η βοηθός νεκροτόμου, που σε ένορκη κατάθεσή της επισημαίνει: «Μαζί με τον ιατροδικαστή τον Ιανουάριο του έτους 2024 είχαμε υπηρεσία. Επιβεβαιώνω και άκουσα τον ιατροδικαστή απευθυνόμενος στη συνάδελφό μου να της λέει: “Πήγες στη Λήμνο γιατί είσαι το γιουσουφάκι του άλλου ιατροδικαστή. Τι έκανες στη Λήμνο με τον Ν… Ο,τι σου λέει κάνεις, με τα αρ@δια του παίζεις και σε π@δάει”. Αλλη φορά παρουσία του η Ε.Λ. είπε σκόπιμα στη συνάδελφό της: “Σοφία, ξέρεις τι μου είπε χθες ο Κώστας; Μου είπε, θα σου δώσω ένα γλυκό φιλί, ένα γλυκοφιλί”.

Και τότε εγώ, της λέω: “Γλωσσόφιλο, μήπως εννοεί;” Και μου λέει: “Ναι”. Εγώ πιστεύω ότι ο κύριος ιατροδικαστής έχει ενοχληθεί γιατί παίρνει η συνάδελφός μου τηλέφωνο τον κύριο Ν. με τον οποίο ήταν μαζί στον ίδιο εργασιακό χώρο τρία τέσσερα χρόνια, δουλεύανε μαζί, τον εμπιστεύεται και τη συμβουλεύει για θέματα του τομέα της. Γι’ αυτό και ο τρόπος και το ύφος που της μιλάει ο ιατροδικαστής είναι έντονος και επιτακτικός». Να σημειωθεί πως ο άλλος ιατροδικαστής βρίσκεται εδώ και μήνες σε αναρρωτική άδεια, αντιμέτωπος με πάρα πολύ βαριά ασθένεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δηλαδή πότε θα έρθει εκείνη η ώρα που και μεις οι νεκρολάγνοι θα απολαμβάνουμε ότι οι gay και οι άλλοι λαοτκι? Γιατί εμεις είμαστε ακόμα απ΄έξω? Γιατί αυτός ο φασισμός?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This