Κατατέθηκε η πρώτη αίτηση τεκνοθεσίας από ομόφυλο ζευγάρι

Είχαν κάνει τον πρώτο πολιτικό γάμο στην Ελλάδα

Must Read

Καταρρέει για μια ακόμη φορά η ρητορική Μητσοτάκη για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους στην χώρα μας. Τα ψέματα της κυβέρνησης καταρρίπτονται στην πράξη μετά τον νόμο που ψήφισε. Η πρώτη αίτηση υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλο ζευγάρι κατατέθηκε στο κράτος και αναμένεται η απάντηση.

Συγκεκριμένα, η αίτηση έγινε από τους δύο άνδρες που έκαναν τον πρώτο πολιτικό γάμο ομοφύλων στην Ελλάδα, με τους οποίους είχε επικοινωνήσει ο πρωθυπουργός για να τους συγχαρεί.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Νέας Σμύρνης. Τώρα αναμένει τώρα την απάντηση των κοινωνικών υπηρεσιών και του δικαστηρίου. Οι ηλικίες των παιδιών είναι 4 και 6 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, πρακτικά πρόκειται για δύο αιτήσεις από το ζευγάρι, που είναι μαζί 20 χρόνια και έχει τρία παιδιά. Ο ένας σύζυγος ζητά να υιοθετήσει τα δύο παιδιά του συζύγου του και ο άλλος το ένα παιδί.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Sheep Αφου ειμαστε στη εποχη που περναμε τα ανωμαλα για φυσιολογικα και τα φυσιολογικα για ανωμαλα πρεπει να κανω την εξης ερωτηση:ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ;ρητορικη η ερωτηση

  2. Προς διόρθωση του άρθρου ενημερώνω ότι βάσει του ν. 5089/2024 “Πρόσωπα του ίδιου φύλου που έχουν συνάψει μεταξύ τους σύμφωνο συμβίωσης…μπορούν…να τελέσουν γάμο και να προβούν σε δήλωση στο ληξιαρχείο στο οποίο έχει καταχωριστεί το σύμφωνο ότι επιθυμούν να ισχύσει αναδρομικά ο γάμος τους από το χρόνο τέλεσης του συμφώνου”, οπότε ο γάμος μας είναι ο 1ος ελληνικός γάμος ομόφυλου ζευγαριού με ισχύ από 25.01.2016.
    Παράλληλα ενημερώνω ότι ήδη εξεδόθη η πρώτη απόφαση, που αναγνωρίζει την υιοθεσία παιδιού από παντρεμένη queer γυναίκα (άλλη μία επιτυχία του γραφείου, όπου παραστάθηκε ο υποφαινόμενος Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Kostis Bitsios) βάσει του ν. 5089/2024 για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, απλά βρίσκεται στο στάδιο της καθαρογραφής. Λίγη υπομονή παρακαλώ.
    #λοατκι #γαμος_ομοφυλοφιλων #γαμος_ομοφυλων #τεκνοθεσια #Συμφωνο_Συμβιωσης #γαμος #lgbtq #υιοθεσία #samesexmarriage 👨‍❤️‍👨👨‍❤️‍💋‍👨🏳️‍⚧️🏳️‍🌈

    • ..Νά μάλαμα,νά στολίδι!..

      ..Νά στολίδι,ποίο στολίδι?..
      ..Ποιό στολίδι,
      ..Του πατέρα του το φρύδι!..
      .Που τ ανασήκωνε κάθε τόσο,όταν για να τον μπάσει στα μεγάλα κόλπα, έγλειφε του κάθε κόμματος το..
      ….

      ..Το γραμματόσημο …Για την αποστολή φορολογικής δήλωσης εισοδήματος μέσω ταχυδρομείου….

      ..

    • Ποιος από τους δυο σας ετεξε? Κανείς! Άρα πήρατε με το ζόρι ένα παιδί για ικανοποίηση του δικου σας εγισμου και τώρα έχετε το θράσος να μιλάτε και αγάπη, μη χέσω!

    • …Ναί παιδί μου..
      Είναι τραγικό..

      ..
      ..Ας κάνουν οι ελληνικές οικογένειες παιδιά,κι ας τα στέλνουν μετά στα ιδρύματα υιοθεσίας …κι από κεί,..μέσω του φιλάνθρωπου πρωθυπουργού μας,και συνολικά του πολιτικού φιλανθρωπικού μας συστήματος..ας τα παίρνουν οι γκέη να τα μεγαλώσουν..
      Η και όποιοι άλλοι θέλουν..

    • Εκεί την βλέπεις εσύ την ισότητα των ελλήνων πολιτών και τα ίδια δικαιώματα για όλους μόγγολο?

    • Δικαίωμα των παιδιών είναι να μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα, όπως ορίζει η φύση και η βιολογία. Είναι καταπάτηση των δικαιωμάτων των παιδιών να υποχρεώνονται να μεγαλώνουν από δύο πισωγλέντηδες ή από δύο πάσης φύσεως διεστραμμένους που το κέντρο του κόσμου τους περιστρέφεται γύρω από τα γεννητικά τους όργανα και τις ορέξεις τους.

  3. Αχ καλέ μπράβο παιδιά!!! Πόσο χαίρομαι! Κι ακολουθούν μετά ο Λάκης με τον Μάκη, η Σούζυ με την Τσούζυ, η Μπέτυ με την Λέτα, ο Βούλης με τον Σούλη κι άλλοι πολλοί! Μπαίνει σε μια σειρά η Ελλάδα επιτέλους! Σμουάτς!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This