Νεκρή 38χρονη στο Κερατσίνι: Κρατείται ο σύντροφός της – «Έκανε μαύρο εμετό» λέει η μητέρα του

Τι είχε προηγηθεί το βράδυ της Πέμπτης - Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση

Must Read

Μυστήριο καλύπτει από χθες τον θάνατο μιας 38χρονης (και όχι 40χρονης όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά) γυναίκας στο Κερατσίνι.

Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Όταν κλήθηκε χθες η Αστυνομία και το ασθενοφόρο στο σπίτι της γυναίκας δίπλα της εντοπίστηκε ο σύντροφός της, ο οποίος την εντόπισε νεκρή.

Δείτε βίντεο:




Μιλώντας στο Star, η μητέρα του φίλου της 38χρονης ανέφερε τι έγινε χθες το πρωί. Όπως είπε, την είδε πριν φύγει για την δουλειά της. Αναφέρει πως η γυναίκα είχε πέσει το βράδυ της Πέμπτης θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από Ρομά.

«Στις 05:30 η ώρα της λέω τι έχεις … “Το κεφάλι μου, το κεφάλι μου, πονάει”, φώναζε. Την πιάνω, έκαιγε το κεφάλι της. Έκανε εμετό, ο εμετός ήτανε μαύρος» είπε η μητέρα του συντρόφου της.

Δείτε βίντεο:




Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 10.30 ο φίλος της πήγε στο σπίτι να την ξυπνήσει και να πιουν καφέ μαζί αλλά εκείνη ήταν ήδη νεκρή. Ο άντρας τηλεφώνησε στην μητέρα του και της είπε τι είχε συμβεί.

Ο φίλος της 38χρονης καθώς και οι γονείς του έδωσαν κατάθεση στην αστυνομία.

Στην σορό της γυναίκας εντοπίστηκαν σημάδια που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό. Ωστόσο δεν έδειξε εμφανείς κακώσεις ο έλεγχος του ιατροδικαστή.

Δείτε βίντεο:




Τι λέει ο σύντροφός της

Το ζευγάρι είχε επισκεφθεί το σπίτι των Ρομά το βράδυ της Πέμπτης καθώς, όπως ισχυρίστηκε ο φίλος της, τους είχαν πάρει κάποια αντικείμενα.

Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι πήγαν εκεί για να προμηθευτούν ναρκωτικά καθώς ήταν και οι δύο τοξικομανείς. Επίσης έκαναν κλοπές και είχαν αποφυλακιστεί δέκα μέρες πριν.

Ο φίλος θα παραμείνει υπό κράτηση λόγω κατοχής ναρκωτικών χαπιών μέχρι να ολοκληρώσει ο ιατροδικαστής την εξέταση. Αν εντοπιστούν σημάδια ανθρωποκτονίας θα συλληφθεί. Ο ειδικός θα εξετάσει αν φέρει σημάδια στα νύχια της η 38χρονη, που θα δείχνει ότι πάλεψε.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Κερατσίνι: Έδερνε συχνά την 40χρονη ο φίλος της – Ήταν και οι δύο ναρκομανείς – Ο χθεσινός καβγάς με Ρομά

Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στο Κερατσίνι – Εξετάζεται η πιθανότητα δολοφονίας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This