Σπάτα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 19χρονου Νικόλα – Τι «μαρτυρούν» τα σκίτσα 

Must Read

Ανατροπή στην υπόθεση – θρίλερ του 19χρονου Νικόλα Ντουρτουρέκα που βρέθηκε κρεμασμένος και δεμένος πισθάγκωνα στο δωμάτιο του τον Ιούλιο του 2022, στα Σπάτα.

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, ήρθε μια μαρτυρία που προκάλεσε αναστάτωση και είχε ως αποτέλεσμα η μητέρα του άτυχου φοιτητή να αποκαλύψει για πρώτη φορά δημοσίως πως υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύντροφό της! Σύμφωνα με την ίδια δεν θέλησε να καταφύγει στις Αρχές για να τον καταγγείλλει γιατί φοβόταν τις αντιδράσεις του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών να ήταν και ο 19χρονος Νικόλας.

Τι «μαρτυρούν» τα σκίτσα

Μάλιστα σκίτσα που είχε ζωγραφίσει ο Νικόλας στην παιδική του ηλικία δείχνουν τα δυσάρεστα συναισθήματα που βίωνε τότε το παιδί.

Σύμφωνα με τους ειδικούς αναλυτές που μελέτησαν τα έξι νέα σκίτσα που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του άτυχου 19χρονου, τα οποία είχε ζωγραφίσει σε ηλικία 6 ετών, εντόπισαν  φόβο, άγχος, ανασφάλεια, αγωνία αλλά και αποκλεισμό.

Πρότειναν δε αυτά τα έξι σχέδια να συμπεριληφθούν στα υπόλοιπα ντοκουμέντα της υπόθεσης – θρίλερ που θα ερευνηθούν από τις Αρχές καθώς ενδεχομένως αποτυπώνουν γεγονότα με σημασία για την έκβαση της υπόθεσης.

Σε αυτά τα χωρία από το ημερολόγιο διαφαίνονται οι σχέσεις του κυρίως με τη μητέρα του αλλά και με πρόσωπα που η μαρτυρία τους θεωρείται σημαντική.

Τι ζητά ο πατέρας του 19χρονου

Νέο αίτημα προς τις εισαγγελικές αρχές για επείγουσα δικαστική έρευνα ζητά ο πατέρας του 19χρονου Νικόλα, δεδομένου ότι ο θάνατος του παιδιού του χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά πρώιμα από την Αστυνομία ως αυτοχειρία.

Ως ιδιαιτέρως σημαντική εκτιμάται η έκθεση της εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης της Δ/νσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Σε αυτήν αναφέρεται ότι στις χειρόγραφες σημειώσεις του άτυχου φοιτητή που βρίσκονται στην λίστα πειστηρίων, έχει εντοπιστεί διαφορετική γραφή.

Ο πατέρας του άτυχου φοιτητή έχει ήδη ζητήσει τον διορισμό της δικαστικής γραφολόγου Μάγδας Καμπούρη ως τεχνικής συμβούλου προκειμένου να γνωματεύσει επί της εκθέσεως και του δειγματικού υλικού ωστόσο η διαδικασία έχει παγώσει καθώς αυτά φυλάσσονται στο Α.Τ. Σπάτων και δεν είναι προσβάσιμα. Ζητά την άμεση εισαγγελική παραγγελία, ώστε να επιτραπεί η εξέταση αυτού του υλικού.

«Για να διαπιστωθεί η προέλευση και η σημασία της ανωτέρω έτερης γραφής από την τεχνική σύμβουλο, πρέπει πρώτα να ληφθούν δείγματα γραφής από τους συνοικούντες του θανούντος υιού μου στην οικία στα Σπάτα, ήτοι τη μητέρα του, τη γιαγιά του, τα δύο του αδέλφια, καθώς και από τον τότε σύντροφο της μητέρας, ο οποίος είχε κλειδιά της οικίας και παρέμενε εκεί συχνά. Όπως έχετε ήδη δώσει εντολή κατά την προκαταρκτική εξέταση, να υποδείξει η μητέρα του συγκεκριμένα χωρία των χειρόγραφων που σχετίζονται με την υπόθεση», αναφέρει.

Δείτε επίσης: Σπάτα: «Μιλάει» το ημερολόγιο του Νικόλα Ντουρτουρέκα – Το σκοτεινό πρόσωπο που ήταν στη ζωή του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This