Χειροπέδες σε άνδρα στην Πιερία – Θα διοχέτευε στην αγορά λάδι αμφιβόλου ποιότητας ως έξτρα παρθένο

Συνολικά κατασχέθηκαν 500 λίτρα ελαίου

Must Read

Νέο περιστατικό αισχροκέρδειας με πρωταγωνιστή το ελαιόλαδο! Από τη στιγμή που η τιμή του λαδιού έχει εκτοξευθεί στα ύψη παρατηρούνται δεκάδες περιστατικά που αφορούν στην κλοπή του αλλά και τη νοθεία του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας συνέλαβαν έναν άνδρα όταν τον εντόπισαν να οδηγεί όχημα που μετέφερε αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης λάδι. Ο οδηγός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μετέφερε 100 δοχεία τα οποία έφεραν την επιγραφή «Εξαιρετικό Παρθένο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ» όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο και στη συνέχεια συνελήφθη.

Συνολικά κατασχέθηκαν 500 λίτρα ελαίου για τα οποία δεν κατείχε τα σχετικά παραστατικά κατοχής, καθώς και το όχημα που οδηγούσε.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου-Ολύμπου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εύγε και τα εύσημα στην Ελληνική Αστυνομία. Αυτά με κάνουν υπερήφανο για τα παιδιά αυτά κι όχι να την στήνουν να σε γράψουν αν φοράς κράνος με το 50άρι μηχανάκι σου μέσα στην μικρή σου πόλη ή να βάλουν το ραντάρ μήπως και ξεπεράσεις τα 10-20 χλμ παραπάνω από το όριο σε δρόμο καθαρό, χωρίς εμπόδια και ευθεία και να σε μπουζουριάζουν με πρόστιμο και αφαίρεση δίπλωματος και πινακίδας του 50αριού μοτοσυκλεττάκι σου για εισπρακτικούς λόγους. Πιο κουτοπόνηρη υπηρεσία από την τροχαία μέσα στην ΕΛΑΣ δεν υπάρχει για εμένα. Αλλού έχουν το απόλυτο δίκιο και στις περισσότερες όμως περιπτώσεις έχουν άδικο στα 50 χρόνια που οδηγώ! Και βέβαια, τους ρομά δεν τους πιάνουν ποτέ. Τους αφήνουν να φεύγουν. Να γιατί είναι η πιο κουτοπόνηρη αστυνομική υπηρεσία με τέτοια νοοτροπία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This