Φίλος δημοσιογράφου που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία: «Ήταν ήρεμος, δεν προκαλούσε, έπεσα από τα σύννεφα»

«Δεν φαινόταν οξύθυμος πόσο μάλλον να σηκώσει και χέρι σε γυναίκα»

Must Read

Φυλάκιση 12 μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στο δημοσιογράφο της ΕΡΤ, που κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της συντρόφου του. Το δικαστήριο αποφάσισε η ποινή του να είναι μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως και του επέβαλε περιοριστικούς όρους για την προστασία της παθούσας, επίσης δημοσιογράφου της κρατικής τηλεόρασης.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, φίλος του δημοσιογράφου μίλησε για τις αντιδράσεις του στενού κύκλου του, στο πρώτο άκουσμα της είδησης. «Από την πρώτη στιγμή που το έμαθα, οφείλω να σας πω ότι έχω πέσει από τα σύννεφα. Δεν το περίμενα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, να φέρεται και να έχει διαπράξει όλα αυτά τα σκληρά, θα τολμούσα να τα χαρακτηρίσω, αδικήματα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους και φίλους μου στο ευρύτερο περιβάλλον που άμα το έλεγες ότι έχει διαπράξει όλα αυτά δεν θα το πίστευα. Και οφείλω να ομολογήσω ότι ακόμα δεν το πιστεύω, παρότι φαίνεται ότι υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις για το τι έχει διαπράξει. Μας μίλαγε τα προηγούμενα χρόνια για την σύζυγό του που είναι σε διάσταση, ότι όλα πήγαιναν πολύ καλά, και μίλαγε με πολύ μεγάλη χαρά για τα δυο παιδιά του και όλα έδειχναν ότι πήγαιναν καλά».

«Δεν έδειχνε να είναι τέτοιος άνθρωπος»

Ο ίδιος επεσήμανε πως έβλεπαν το ζευγάρι και από κοντά και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα ακολουθούσαν όλα αυτά. «Το να την χτυπάει; Αδυνατώ να το πιστέψω, και τώρα που σας μιλάω. Δεν έδειχνε να είναι τέτοιος άνθρωπος ο φίλος μας», τόνισε, ενώ σε ερώτηση για το αν είχε αντιληφθεί κάποια κίνηση ο ίδιος απάντησε αρνητικά:

«Τους έβλεπα στις κοινές συναντήσεις, ευτυχισμένους και χαρούμενους. Δεν είχαμε διαπιστώσει ότι συνέβαινε κάτι, ότι κλείνεις την πόρτα σου, και κάτι συμβαίνει μέσα στο σπίτι σου. Όχι δεν μας είχε αναφέρει το παραμικρό. Ήταν ήρεμος, δεν προκαλούσε. Δεν προκαλούσε καυγάδες, και το λέω εγώ που τον γνωρίζω χρόνια, δεν υπήρχαν προστριβές. Δεν φαινόταν οξύθυμος πόσο μάλλον να σηκώσει και χέρι σε γυναίκα. Και σε ποια γυναίκα; Στην σύντροφό του ή ακόμη περισσότερο στην σύζυγό του. Δεν το περιμέναμε».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της εν διαστάσει συζύγου του δημοσιογράφου, περί φαινομένων βίας στο παρελθόν, επεσήμανε: «Και πρέπει να σας πω ότι ούτε αυτό το γνωρίζαμε και προφανώς πιστεύω ότι η σύζυγός του όλα αυτά τα έκανε και δεν προχώρησε σε κάποια μήνυση, για να προστατεύσει τα παιδιά τους. Δεν μας είχε αναφέρει το παραμικρό η σύζυγός του».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This