Πυρκαγιές σε Άνδρο, Λαμία και Εύβοια – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Must Read

Την ώρα που η πυρκαγιά στην Κερατέα μαίνεται, νέες εστίες φωτιάς εκδηλώνονται σε διάφορες περιοχές της χωράς. Ειδικότερα, πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει σε Άνδρο, Λαμία και Εύβοια με την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής να μεγάλη.

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής ξέσπασε φωτιά που καίει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Βαθύ Αυλίδος στην Εύβοια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά είναι κοντά σε αύλειους χώρους εργοστασίων. Για την κατάσβεση έχουν σπεύσει και επιχειρούν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις. Ειδικότερα, έχουν κινητοποιηθεί 35 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, της 4ης ΕΜΟΔΕ, 12 οχήματα, ενώ από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούν 2 ελικόπτερα και 3 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες και μηχάνημα έργου ΟΤΑ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και φωτιά στη Λαμία σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καμηλόβρυση. Αυτή την ώρα στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 8 οχήματα, ενώ για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν επίσης 5 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα στην Άνδρο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Πέτρου. Η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση με την κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων να είναι άμεση. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμει 1 ελικόπτερο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This