Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ο πρώτος των πρώτων με 19.800 μόρια μιλά για την εμπειρία του με το διάβασμα

Κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ

Must Read

Τα όνειρά του να πραγματοποιούνται βλέπει, γεμάτος υπερηφάνεια και συγκίνηση, ο 18χρονος Μανώλης Σελεγγίδης, που κατάφερε να συγκεντρώσει 19.800 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και να εξασφαλίσει μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο μαθητής από δημόσιο σχολείο της Πυλαίας Θεσσαλονίκης πραγματικά εντυπωσιάζει με τις βαθμολογίες του. Κατάφερε το απόλυτο 20 σε Μαθηματικά και Χημεία, στην έκθεση πήρε 19,2 και στη Φυσική που τόσο δυσκόλεψε τους υποψηφίους, έγραψε 19,8 και κατάφερε να περάσει πρώτος στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ.

«Δεν σπαταλούσα καθόλου χρόνο όταν διάβαζα, ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος, χρειάζεται διάβασμα συστηματικό και συγκεντρωμένο, όταν το θέλεις σου βγαίνει αυθόρμητα», δήλωσε, ενώ ξεκαθάρισε πως μπορεί να κουράστηκε τον Ιανουάριο και να ένιωθε πως τελειώνουν οι δυνάμεις του αλλά επανήλθε γρήγορα, βρήκε τελικά ξανά τον βηματισμό του και τα έδωσε όλα λίγο πριν την τελική ευθεία. Τώρα, το μόνο που θέλει, είναι πρώτα να πάει διακοπές στη Χαλκιδική και στην Πάρο και στη συνέχεια να επικεντρωθεί στις νέες απαιτήσεις της καθημερινότητας, που θα τον βρει στο Πολυτεχνείο.

Οι γονείς του ήταν άκρως υποστηρικτικοί στη μεγάλη του προσπάθεια και δεν τον πίεσαν ποτέ να διαβάσει, ενώ ανέφερε, πως το μόνο πράγμα που ζήτησε πριν από τη δύσκολη διαδικασία των εξετάσεων ήταν ένα…γαλακτομπούρεκο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This