Πρωτοφανές! Δίδυμες στην Πάτρα συγκέντρωσαν ακριβώς την ίδια βαθμολογία – Του χρόνου δίνουν οι δίδυμοι αδερφοί τους

Must Read

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι δίδυμες αδερφές από την Πάτρα που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις και συγκέντρωσαν την…. ίδια ακριβώς βαθμολογία!

Η Αδαμαντία και η Αγγελική Θεοδωροπούλου, συγκέντρωσαν 17.350 μόρια ακριβώς και επιβεβαίωσαν ουσιαστικά το βαθύτερο δέσιμο που έχουν όπως λένε πολλοί τα δίδυμα αδέρφια! Τα δύο κορίτσια πέτυχαν τον στόχο τους και θα φοιτήσουν στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας  στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Μιλώντας στο thebest.gr τα δύο κορίτσια ανέφεραν ότι όταν είδαν την βαθμολογία τους «ήταν πολύ πολύ περίεργο, αλλά και πολύ πολύ ωραίο».

Για την προσπάθεια που έκαναν η Αγγελική δήλωσε: «Διαβάζαμε μαζί και παρακινούσε η μια την άλλη. Το γεγονός ότι ήμασταν μαζί μας βοηθούσε στο να μην αποσπαστεί η προσοχή μας και ήταν πολύ υποστηρικτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο».

Από πλευράς της η Αδαμαντία, ανέφερε: «Μπορούμε με βάση τα μόρια να εισαχθούμε και σε άλλες σχολές όπως η Ψυχολογία κλπ, αλλά θεωρούμε ότι είναι πολύ θεωρητικό το αντικείμενο. Έτσι επιλέξαμε την Κοινωνική Εργασία που έχει πολύ ενδιαφέρον και δράση. Εγώ προσωπικά το ήθελα και το είχα επιλέξει εξαρχής, το είχα αποφασίσει. Στη διαδρομή, πείστηκε και η Αγγελική και έτσι, είμαστε πλέον σίγουρες για το πού θα φοιτήσουμε».

Μάλιστα, τα κορίτσια έχουν και δύο αδερφούς που είναι επίσης δίδυμοι. Ο Γιάννης και ο Νίκος θα δώσουν εξετάσεις του χρόνου και όπως είναι φυσικό όλοι στην οικογένεια αγωνιούν για το αποτέλεσμα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This