Άγριο έγκλημα στο Ψυχικό: Δολοφονήθηκε πολιτικός μηχανικός με οκτώ σφαίρες – Ηχητικό ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς

Ο δράστης τον «γάζωσε» και τράπηκε σε φυγή με την μοτοσικλέτα του

Must Read

Άγριο έγκλημα με θύμα έναν άνδρα εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο Ψυχικό, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές. Πρόκειται για ένα κεντρικότατο σημείο της περιοχής, με τους κατοίκους να παρακολουθούν έντρομοι τις εξελίξεις για την υπόθεση.




 

Η εν ψυχρώ δολοφονία σημειώθηκε γύρω στις 8:30, όταν αναβάτης μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού πλησίασε τον πολιτικό μηχανικό, ο οποίος βρισκόταν στο όχημά του, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης. Προτού προλάβει το θύμα να αντιδράσει, ο δράστης το «γάζωσε» με τουλάχιστον οκτώ σφαίρες και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, προτού προλάβουν οι περίοικοι να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.




 

Αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα βρέθηκε ο Σ.Π. συνέταιρος του θύματος, που σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέφθασαν άμεσα και απέκλεισαν το σημείο. Αυτή την ώρα συγκεντρώνουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον ψυχρό εκτελεστή, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εντοπίσει οκτώ κάλυκες δίπλα από τον πολιτικό μηχανικό, που κείτεται νεκρός σε μία «λίμνη» αίματος.

Το όχημα δεν ανήκει στο θύμα
Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα, μάρκας BMW, δεν ανήκε στον άτυχο άνδρα, αλλά στον συνέταιρό του, τοπογράφο. Ως εκ τούτου, οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο, ο δολοφόνος να αναζητούσε τον πραγματικό ιδιοκτήτη του οχήματος κι όχι το θύμα. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που προκαλεί ανατριχίλα και συνάμα προβληματισμό στην κοινή γνώμη, καθώς αποδεικνύει περίτρανα πως η εγκληματικότητα έχει φτάσει σε ανεξέλεγκτα επίπεδα, αφού δολοφόνοι έχουν την δυνατότητα να κυκλοφορούν πρωί-πρωί σε μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της χώρας και να εκτελούν εν ψυχρώ τα θύματά τους.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ screenshot

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Έμπλεξε με εργολάβους Αλβανούς στην Μύκονο ο πολιτικός μηχανικός και αυτοί των ξέσκισαν. Με τους κατσαπλιάδες δεν είναι να λες ούτε καλημέρα. Να πάνε να γαμηθούν και αυτοί και ο πούστης ο Ράμα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This