Πυρά κατά του Άδωνι από τον πατέρα των διδύμων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη: «Δεν θα χτίσετε καριέρες στα παιδιά μου»

Must Read

Πυρά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο πατέρας των αδικοχαμένων διδύμων Νίκος Πλακιάς, μετά τις δηλώσεις του υπουργού στη Βουλή κατά τη διάρκεια της κόντρας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε ανάρτηση του ο Νίκος Πλακιάς αναφέρει ότι δεν θα επιτρέψει να χτιστούν καριέρες πολιτικών στη μνήμη των νεκρών παιδιών του, ενώ παράλληλα καλεί τον Γεωργιάδη να μην πιάσει ξανά το όνομά του στο στόμα του, εκτός αν αναφερθεί και στις αναρτήσεις του μέσα από τις οποίες καταγγέλλει το έγκλημα των Τεμπών.

«Θα μπορούσατε να επικαλείστε διάφορες άλλες πηγές πληροφόρησης και όχι τα ονόματά μας. Εκτός και εάν την επόμενη φορά να αναφερθείτε και στις άλλες αναρτήσεις μου για τα Τέμπη! Όπως για την υπουργοποίηση της μισής εξεταστικής επιτροπής.. Όπως τις αναρτήσεις για τον δολοφόνο από τις Σέρρες Κώστα Καραμανλή. Όπως για τον μπουλντόζα από τον Βόλο (Χάρη Τριαντόπουλο). Όπως εκατοντάδες άλλες που δεν είναι υπέρ της κυβερνήσεως σας» αναφέρει ο Νίκος Πλακιάς και σημείωνει: «Καριέρες στα παιδιά τα δικά μου δεν θα χτιστούν από όλους τους πολιτικούς εκεί μέσα».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:

«Σήμερα παρακολούθησα μια αντιπαράθεση στην Βουλή μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχετικά με το κοντέινερ.

Είδα ότι ο Γεωργιαδης ανάφερε την ανάρτηση μου και το όνομα μου σε αυτήν την αντιπαράθεση. Το σωστό είναι να μην αναφέρονται ονόματα των συγγενών σε αυτές τις αντιπαραθέσεις μιας και είναι σαν φέρνει εμένα τον ίδιο σε αντιπαράθεση με τον εκάστοτε ομιλητή το οποίο είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε όπως θα ήταν και με εσάς Υπουργέ αν ήσασταν σε ανάλογη θέση.

Θα μπορούσατε να επικαλείστε διάφορες άλλες πηγές πληροφόρησης και όχι τα ονόματά μας.

Εκτός και εάν την επόμενη φορά να αναφερθείτε και στις άλλες αναρτήσεις μου για τα Τέμπη!

Όπως για την υπουργοποίηση της μισής εξεταστικής επιτροπής .

Όπως τις αναρτήσεις για τον δολοφόνο από τις Σέρρες Κώστα Καραμανλή.

Όπως για τον μπουλντόζα από τον Βόλο (Χάρης Τριαντόπουλος). Όπως εκατοντάδες άλλες που δεν είναι υπέρ της κυβερνήσεως σας.

Τότε ναι μπορείτε άνετα να αναφέρετε το όνομά μου και θα σας επικροτήσω. Αλλιώς αφήστε το.

Καριέρες στα παιδιά τα δικά μου δεν θα χτιστούν από όλους τους πολιτικούς εκεί μέσα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This