Σκάνδαλο Siemens: Επιστρέφουν τα κατασχεθέντα σε όσους απαλλάχθηκαν λόγω παραγραφής

Must Read

Με μια άκρως ταπεινωτική απόφαση κορυφώθηκε σήμερα η αποτυχία της διερεύνησης του σκανδάλου της Siemens, για το οποίο κρίθηκαν αθώοι λόγω παραγραφής 20 κατηγορούμενοι.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Μαίρη Μπενέα για το ieidiseis, το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας με απόφασή του επιστρέφει όλα τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν δεσμευθεί ως προϊόντα ξεπλύματος μαύρου χρήματος όχι μόνο σε αυτούς που αθωώθηκαν αλλά και σε όσους απαλλάχθηκαν λόγω παραγραφής.

Το ζήτημα των κατασχεθέντων  περιουσιακών στοιχείων έπρεπε να είχε κριθεί από τον Σεπτέμβριο του 2022, τότε που  τα μεγαλοστελέχη της Siemens και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος απαλλάχθηκαν  από τις κατηγορίες, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρξε «αστοχία» από το Εφετείο. Σήμερα λοιπόν με απόφασή του το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε ότι πρέπει να αποδοθούν όλα τα κατασχεθέντα στους κατηγορούμενους της Siemens που αθωώθηκαν, όπως ορίζεται από τη νομοθεσία.

Τελικά το Εφετείο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα της να κηρυχθούν αθώοι και οι κατηγορούμενοι που απαλλάχθηκαν λόγω παραγραφής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Συνεχίζεται η ατιμωρησία και η επιβράβευση κλεφτών του δημοσίου χρήματος με εντολή των Μητσοτάκηδων στους δικαστές, για να μην μείνουν παραπονεμένοι οι συνεργοί τους στην διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Μαζί με την πολιτική εξαθλίωση της χώρας πάει παράλληλα και ο εξευτελισμός των δικαστών. Σαπίλα παντού, ποιός θα φέρει την πολυπόθητη απαραίτητη ΚΑΘΑΡΣΗ ;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This