Ασύλληπτο: Βίντεο ντοκουμέντο με τον Αυγενάκη να χαστουκίζει υπάλληλο στο αεροδρόμιο!

Έκανε μαγκιές και στους αστυνομικούς σύμφωνα με καταγγελία

Must Read

Συμπεριφορά που βρίσκεις μόνο σε χαμαιτυπεία επέδειξε ο πρώην υπουργός του… επιτελικού κράτους Λευτέρης Αυγενάκης, που δεν δίστασε να χαστουκίσει υπάλληλο στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Το σοβαρό περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, 10:00 το πρωί στην πύλη της πτήσης από Αθήνα για Ηράκλειο, επειδή ο κύριος βουλευτής μπέρδεψε την πύλη και έχασε την πτήση του, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το όνομά του!

Έξαλλος ο Αυγενάκης όχι μόνο χαστούκισε τον υπάλληλο, αλλά άρχισε να… επιτίθεται και στον εξοπλισμό του αεροδρομίου.

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης Αυγενάκη στον υπάλληλο που δημοσιοποίησε το voicenews.gr.

Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν πως ο βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε λεκτικά και σε αστυνομικούς, απειλώντας τους πως θα τους «μεταθέσει δυσμενώς» και επικαλούμενος την ασυλία του!

Σύμφωνα δε με την καταγγελία που έφτασε στην Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο (Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε):

«Υπήρξε ΝΑΙ ή ΌΧΙ περιστατικό βιαιοπραγίας πρώην Υπουργού σε βάρος υπαλλήλου γνωστής αεροπορικής εταιρείας στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος;

Τις τελευταίες ώρες μια σοβαρότατη καταγγελία έχει φτάσει στην Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε, σύμφωνα με την οποία εμπλέκεται πρώην Υπουργός της Κυβέρνησης σε περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος υπαλλήλου εδάφους γνωστής αεροπορικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρονται πρόκειται για ένα επεισόδιο που φαίνεται να έλαβε χώρα πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, με φερόμενο ως πρωταγωνιστή πρώην Υπουργό και θύμα της καταγγελλόμενης βιαιοπραγίας μέλος του προσωπικού του αεροδρομίου που βρισκόταν στην πύλη εξόδου.

Ο πρώην Υπουργός φαίνεται να μπέρδεψε την πύλη, με αποτέλεσμα να κλείσει η πτήση. Είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το επώνυμο του τέως υπουργού, όμως και πάλι δεν εμφανίστηκε στην έξοδο. Ο εν λόγω, σύμφωνα με όσα μας μεταφέρουν, ταξίδευε από την Αθήνα με προορισμό έναν από τους νομούς της Κρήτης. Με καθυστέρηση αρκετής ώρας λοιπόν βρέθηκε μπροστά στους εργαζόμενους του αεροδρομίου και άρχισε να φωνάζει, σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο της καταγγελίας. Κάποια στιγμή, όπως μας μεταφέρουν, η κατάσταση φαίνεται να ξέφυγε, με τον πρώην υπουργό να χτυπά με την άκρη του κινητού του στο κεφάλι μέλος του προσωπικού το οποίο έπεσε λιπόθυμο στο γκισέ ελέγχου των εισιτηρίων, με τους υπόλοιπους υπαλλήλους να προσφεύγουν στη συνδρομή της αστυνομίας.

Όμως και μπροστά στα όργανα, όπως μας μεταφέρουν, ο τέως υπουργός φαίνεται να πούλησε «τσαμπουκά» απειλώντας τον έναν εκ των δοκίμων ότι θα τον μεταθέσει. Μάλιστα όταν επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν φώναζε «μην με ακουμπάτε έχω ασυλία». Οι καταγγέλλοντες ισχυρίζονται ότι το σκηνικό έχει βιντεοσκοπηθεί.

Εμείς απλά ρωτάμε δημόσια: Υπήρξε ΝΑΙ ή ΌΧΙ περιστατικό βιαιοπραγίας πρώην Υπουργού σε βάρος υπαλλήλου γνωστής αεροπορικής εταιρείας στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος;

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση των πολιτικών ηγεσιών των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μεταφορών, καθώς επίσης της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να διατάξουν άμεση διερεύνηση του περιστατικού και να ελεγχθεί το οπτικοακουστικό υλικό της τελευταίας εβδομάδας των πυλών εξόδου για τις πτήσεις από Αθήνα σε προορισμούς της Κρήτης. Ειδικά ζητάμε να ελεγχθούν εκείνες οι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού πτήσεις, στις οποίες επέβαιναν πρώην υπουργοί και νυν βουλευτές της σημερινής Κυβέρνησης.

Καλούμε τον φερόμενο ως εμπλεκόμενο, εφόσον αυτό το περιστατικό έχει λάβει χώρα και αναγνωρίζει τον εαυτό του στις καταγγελίες, να βρει το πολιτικό θάρρος και το σθένος να επιβεβαιώσει ο ίδιος το περιστατικό, αναλαμβάνοντας την πλήρη πολιτική και ποινική ευθύνη της πράξης του. Καλούμε επίσης την αεροπορική εταιρεία, για την οποία μας μεταφέρουν ότι έχει ήδη ενημερωθεί η ανώτατη διοίκησή της, να λειτουργήσει (εφόσον επιβεβαιώνεται το περιστατικό) προστατευτικά για το μέλος του προσωπικού της και όχι υπέρ του πρώην υπουργού και της συγκάλυψης.

Για το θέμα, αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία που ήδη συλλέγουμε. Ελπίζουμε όλοι να σταθούν στο ύψος της ευθύνης τους και να ρίξουν φως σε ένα περιστατικό για το οποίο έχουν περάσει αρκετά εικοσιτετράωρα στο σκοτάδι…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτή είναι η Δεξιά
    Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία

    Κόμμα τραμπούκων, μαφιόζων κι εγκληματιών.

    Και ηλίθιων, διεφθαρμένων ψηφοφόρων προφανώς.

    • Έναν Γιώργο Παπαδόπουλο, πράκτορα της CIA, που απέσυρε τα ελληνικά στρατεύματα από την Κύπρο κάνοντας το χατίρι Τούρκων κι Αμερικανών και ξεπουλώντας την Κύπρο.

      Κι αυτός κι όσοι τον στήριξαν αυτόν τον ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ θα έπρεπς να αντιμετωπιστούν με μια θηλιά και ένα γερό κλαρί.

      Βρέθηκε το ίντερνετ κι άρχισε ένα γράφει κάθε αμόρφωτος, ηλίθιος και τραμπούκος.

  2. Τους “μπραβοκούληδες” τους καταλαβαίνεις απ’ το σχόλιο “όλοι ίδιοι είναι, όλοι τα ίδια κάνουν”…λες και τους έχουν δει σε βίντεο να κάνουν τα ίδια…λες κι έχουν κυβερνήσει όλοι…

  3. Αυγενάκηδες, Λύτρες και λοιποί άριστοι του τόπου αυτού αποδεικνύουν την κατάντια της πολιτικής τάξης και όχι μόνο. Να δει την πόρτα της εξόδου ο ”κύριος” νταής , που θα απειλήσει κι όλας τους αστυνομικούς που θέλουν και πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Ντροπή μεγάλε.

    • Όχι, κανονικά η βουλευτική ασυλία δεν τον καλύπτει για πράξεις που δεν έχουν σχέση με την βουλευτική του δραστηριότητα. Δυσυχώς, όμως, άφησαν τα πράγματα να εξελιχθούν έτσι, ώστε να επικαλούνται την βουλευτική των ασυλία σε κάθε περίπτωση, καταντώντας την βουλευτική ΑΣΥΔΟΣΙΑ, όπως είχε κάποτε πει και ο γέρο-Μητσοτάκης.

  4. Αν τώρα δεν τολμήσει ο Μητσοτάκης να πάρει το μέρος του υπαλλήλου αλλά καλύψει τον βουλευτή , θα έχει απλά προσθέσει άλλο ένα μείον στη φαρέτρα του.Αυτή την ώρα ο λαός παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή την οποιαδήποτε αντίδρασή του.

  5. τούτο το πιθίκι σήκωσε χέρι και καθαρά χειροδίκησε κατά του υπαλλήλου άσχετα τι λέει ο γύφτουλας….
    απόδειξη αυτού η αντίδραση του υπαλλήλου που σήκωσε και εκείνος το χέρι του να αμυνθει …
    Αλλά τούτος ο πίθηκας είναι και κότα …χτυπάει και μετά επικαλείται βουλευτική ασυλία απειλώντας
    για να μη τον τουλουμιάσουν ….ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΡΕ

  6. Ο Μητσοτάκης ΔΕΝ τα βλέπει αυτά ; Δεν είδε το βίντεο αυτό ο Μητσοτάκης ;
    Πως ανέχεται να έχει έναν βουλευτή που χτυπά στις τάξεις της ΝΔ ακόμα ;
    Αυτός τώρα επειδή είναι βουλευτής δεν είναι κακοποιητής ; Επιτρέπεται να χτυπά τον καημένο τον εργαζόμενο ;
    Πολύ ΣΟΒΑΡΟ θέμα και φυσικά ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ για τη ΝΔ !!!
    Άρση ασυλία και να δικαστεί όπως θα συνέβαινε με κάθε απλό πολίτη αλλιώς ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα, ανομία και παρακμή σαυτή τη χώρα ΤΕΛΟΣ.

  7. Να διαγραφεί άμεσα και να καθήσει στο σκαμνί σαν κοινός θνητός ο Καραγκιόζης. Έλεος πια με τον κάθε βλάκα

    • Τσιπρας. Αλλο γιδι απο εκει! Δλδ ειναι ή Νεα τρομοκρατια ή Τσιπροκρατια; Σου αρεσαν καλα τα capital controls εεεεε ζαιακι;;;

    • Με ποιό σταυρό στο χέρι ο άθρησκους ρε ;
      Με εκείνον που είχε σταυρώσει την Μακεδονία για ένα Σόρο δολλάρια,

  8. Το πιο πιθανό είναι, το παιδί που έφαγε το χαστούκι από τον υπουργό λίγο μετά να χάσει και την δουλειά του. Και ο Αυγενάκης με τον επόμενο ανασχηματισμό πάλι υπουργος!!!!! Άρε Κασιδιάρης που σας χρειάζεται… η ένας Παπαδόπουλος… για «να στρώσετε».

  9. Το πιο πιθανό είναι, το παιδί που έφαγε το χαστούκι από τον υπουργό λίγο μετά να χάσει και την δουλειά του. Και ο Αυγενάκης με τον επόμενο ανασχηματισμό πάλι υπουργος!!!!! Άρε Κασιδιάρης που σας χρειάζεται… η ένα Παπαδόπουλος… για «να στρώσετε».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This