Θεσσαλονίκη: 70χρονη βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια, παρασύρθηκε από φορτηγό και σκοτώθηκε!

Τι υποστήριξε ο οδηγός του φορτηγού που συνελήφθη

Must Read

Την ζωή της έχασε με τραγικό τρόπο μια 70χρονη σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 11 το πρωί η άτυχη γυναίκα κατέβαινε από το πεζοδρόμιο στο δρόμο επί της οδού Λαχανά στην περιοχή της Τούμπας προκειμένου να πετάξει τα σκουπίδια σε κάδο όταν την χτύπησε και την παρέσυρε διερχόμενο φορτηγό για μετακομίσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κάτοικους η γυναίκα είχε καταγωγή από την Βουλγαρία και χτύπησε το κεφάλι της σε σίδερο κοντά στον κάδο με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες έκαναν προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη. Όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς δεν είδε την γυναίκα και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δεν ήμουν παρών στα περιστατικά που αναφέρετε, αλλά ως κάτοικος Θεσσαλονίκης και οδηγός μηχανής και αυτοκινήτου μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στην πόλη, δεν υπάρχει παιδεία κυκλοφοριακής αγωγής από τους πεζούς. Γέροι, γριές, μάνες με καροτσάκια, πετάγονται σαν τα γίδια στην μέση του δρόμου, και πολλές φορές ο χρόνος αντίδρασης από τον οδηγό, όσο έμπειρος και νηφάλιος να είναι, δεν επαρκεί. Μιας και θα ψηφιστεί ο νέος ΚΟΚ, ας προβλφθεί επτέλους και ένα βαρβάτο πρόστιμο για τους πεζούς που δεν σέβονται ούτε φανάρια, ούτε διαβάσεις, ούτε τίποτε. Δεν χρωστάμε τίποτε να πάμε φυλακή για το κάθε γίδι που πήρε τα 2 του πόδια να σουλατσάρει, κοιμόμενο όρθιο. Εάν υπάρχουν αναγνώστες από Θεσσαλονίκη, μπορούν κάλλιστα να με επιβεβαιώσουν ή να με διαψεύσουν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This