Οικογενειακή τραγωδία στο Λασίθι: Από μπαλωθιές έχασε τη ζωή του ο 35χρονος!

Έπεσε νεκρός από το όπλο του μπατζανάκη του

Must Read

Τραγική τροπή παίρνει η υπόθεση με τον 35χρονο που έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς στην περιοχή του Καθαρού Λασιθίου, στην Κρήτη, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατός του φέρεται να οφείλεται στις μπαλωθιές που «ρίχνανε» με τον μπατζανάκη του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του cretalive.gr, όλα έγιναν σήμερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια γλεντιού, με τους δύο άνδρες, που φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, να αρχίζουν κάποια στιγμή να πυροβολούν στον αέρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου από την κυνηγετική καραμπίνα που κρατούσε ο μπατζανάκης του.

Από την πλευρά του, το neakriti.gr αναφέρει πως το θύμα είχε πάει να βοηθήσει συγγενείς του κτηνοτρόφους στις κουρές των κοπαδιών και, μετά το γλέντι που ακολούθησε με (άφθονη) κατανάλωση οινοπνεύματος, βγήκαν τα όπλα. Κάποια σφαίρα πέτυχε τον νεαρό, ίσως από εξοστρακισμό, με τους αστυνομικούς να αναζητούν, πλέον, τον συγγενή του που πυροβόλησε, ο οποίος, ως φαίνεται, συνειδητοποιώντας τι συνέβη, έγινε «καπνός».

Σύμφωνα, εξάλλου, με την ΕΡΤ, ο νεαρός, ο οποίος ήταν πατέρας ενός παιδιού, σκοτώθηκε ακαριαία από μια σφαίρα που τον βρήκε στο στήθος. Παρά το γεγονός, πάντως, ότι οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ανθρωποκτονία από αμέλεια, οι τοπικές αστυνομικές Αρχές προχωρούν σε αυτοψία, συλλέγουν όλα τα στοιχεία και ήδη λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Θυμίζουμε ότι τον άτυχο άνδρα εντόπισαν δύο γυναίκες πεσμένο στον δρόμο και άμεσα ειδοποίηααν τις Αρχές, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να τον παραλαμβάνουν και να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς η σορός του έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο.

*πηγή φωτό: neakriti.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This