Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό λόγω νέας φωτιάς στον Ασπρόπυργο

Must Read

Ένας ακόμη συναγερμός για φωτιά σήμανε απόψε στην Πυροσβεστική, καθώς νωρίτερα το βράδυ ξέσπασε πυρκαγιά σε ξερά χόρτα στον οικισμό Νέα Ζωή, στον Ασπρόπυργο, με έξι  πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο με δύο οχήματα.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι η φωτιά ξέσπασε κοντά στις γραμμές του Προαστιακού, πέρα από την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε και την προσωρινή διακοπή δρομολογίων των συρμών.

«Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 2303 (Κιάτο – Πειραιάς) πλησιάζοντας στον καταυλισμό των τσιγγάνων, βρέθηκε μπροστά στη φωτιά, καθώς αυτή είναι στο μήκος της γραμμής. Ο ΟΣΕ επέστρεψε το τρένο στον Σ.Σ. Ασπρόπυργος», ανέφερε η Hellenic Train σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This