Παναγιώτης Στάθης: Τρία πρόσωπα από το περιβάλλον του καταθέτουν σήμερα – Τι ζητά η οικογένεια

Θα αρχίσει να «ξετυλίγεται» το κουβάρι της μυστηριώδους δολοφονίας

Must Read

Τρία σημαντικά πρόσωπα τα οποία ήταν πολύ κοντά στον τοπογράφο Παναγιώτη Στάθη ο αναμένεται να ρίξουν φως με στην μυστηριώδη υπόθεση της δολοφονίας του η οποία έγινε πριν από λίγα 24ωρα μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Ψυχικού!

O Παναγιώτης Στάθης

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, πρόκειται για έναν ξενοδόχο και στενό φίλο του 54χρονου, έναν ιδιοκτήτη αλυσίδα σούπερ μάρκετ και ένα μεγαλοεργολάβο με τον οποίο είχαν συνεργαστεί με μεγάλη τουριστική επένδυση στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου. Τα τρία πρόσωπα γνώριζαν πολύ καλά τις επαγγελματικές δραστηριότητες στη Μύκονο του τοπογράφου αλλά και τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει που είχαν οδηγήσει ακόμα και στον ξυλοδαρμό του πριν τρία χρόνια.

Δείτε βίντεο:




Ειδικά ο εργολάβος θα ρίξει φως στα ζητήματα που είχαν δημιουργηθεί με την επένδυση στον Άγιο Στέφανο που αφορούσε ξενοδοχειακό συγκρότημα με αυτόνομες κατοικίες και πισίνες κυρίως με επιχειρηματία ο οποίος κατείχε οικόπεδα σε κοντινό σημείο.  Ο τοπογράφος φέρεται να είχε αρνηθεί πρόταση για την πώληση της συγκεκριμένης έκτασης με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ τους.

Η επόμενη σημαντική κατάθεση είναι αυτή της συζύγου του 54χρονου η οποία δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί και βρίσκεται σε σοκ. Η γυναίκα ήταν πρώην υπάλληλος στην Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.  Τέλος και ο συνέταιρος του Παναγιώτη Στάθη θα βρεθεί ενώπιον των αστυνομικών αρχών για να μιλήσει καθώς γνώριζε από πρώτο χέρι τις δραστηριότητές του.

Δείτε βίντεο:




Η παράκληση της οικογένειας

Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του Παναγιώτη Στάθη μέσω των συνηγόρων του ζητώντας να σταματήσει η οποιαδήποτε εκμετάλλευση της δολοφονίας και να γίνει σεβαστό από όλους το πένθος της οικογένειας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Με λύπη διαπιστώνουμε ότι συγκεκριμένα ΜΜΕ και ορισμένοι “καλεσμένοι” εκπομπών αναπαράγουν ή φιλοξενούν παντελώς ψευδείς αναφορές στον δολοφονηθέντα σύζυγο και πατέρα μας, οι οποίες ουδεμία απολύτως σχέση έχουν με την πραγματικότητα, προσβάλουν βάναυσα τη μνήμη του και επιτείνουν την  οδύνη της οικογενείας μας.

Παρακαλούμε να σταματήσει άμεσα οποιαδήποτε προσπάθεια δημοσιογραφικής ή άλλης εκμετάλλευσης της στυγερής δολοφονίας του οικείου μας και να γίνει σεβαστό από όλους το πένθος της οικογένειάς μας.

Στο πλαίσιο αυτό ζητάμε να γίνει σεβαστή η επιθυμία μας, αφενός να μην υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη της κηδείας, αφετέρου δε, να παύσει οποιαδήποτε περαιτέρω όχλησή μας εκ μέρους των ΜΜΕ.

Καλούμε την ΕΛ.ΑΣ. να εξιχνιάσει άμεσα την άνανδρη δολοφονία ενός άριστου επιστήμονα και οικογενειάρχη, τόσο σε επίπεδο φυσικού, όσο και ηθικού/ων αυτουργών».




Δείτε επίσης:

«Έχουν» τον δολοφόνο του τοπογράφου – Η κρίσιμη κατάθεση της συζύγου του και οι προστριβές για τις αποτυπώσεις ακινήτων στη Μύκονο

Δήλωση «βόμβα» για τον Παναγιώτη Στάθη: «Ήταν αναμενόμενο να τον σκοτώσουν» – Τα απειλητικά μηνύματα και το «επικίνδυνο νησί»

Εν ψυχρώ δολοφονία στο Ψυχικό: Πληρωμένος δολοφόνος ή προσωπικό μένος; – Πού στρέφονται οι έρευνες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This