Εφιάλτης για 11χρονο: 13χρονος και 15χρονος τον έγδυναν και τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες!

Επίσης τον έβριζαν και τον χτυπούσαν!

Must Read

Σε εφιάλτη είχαν μετατρέψει την ζωή ενός αγοριού μόλις 11 ετών ένας 13χρονος και ένας 15χρονος, στην Χαλκιδική!

Το παιδί πήγε στην αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει πως οι δύο ανήλικοι, εδώ και αρκετές μέρες και συγκεκριμένα από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου, το έβριζαν και το χτυπούσαν ενώ είχαν προχωρήσει και σε άλλες φρικτές πράξεις.

Όπως ισχυρίζεται ο 11χρονος το είχαν παρενοχλήσει και σεξουαλικά καθώς είχαν φτάσει στο σημείο να του βγάζουν το παντελόνι και το εσώρουχο και να τον αφήνουν ολόγυμνο και να τραβούν βίντεο και φωτογραφίες!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι δύο «αμούστακοι» δράστες συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της εξύβρισης, σωματικής βλάβης, απειλής, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων.

Με εντολή του εισαγγελέα Πολυγύρου οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι ενόψει της συνεχιζόμενης έρευνας που διεξάγεται για τις καταγγελλόμενες πράξεις.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This