Θεσσαλονίκη: 45χρονος απείλησε την σύντροφό του ότι θα την σφάξει, αν τον χωρίσει!

Έπεφτε συχνά θύμα του νταή - Την κακοποίησε ακόμα και όταν ήταν έγκυος!

Must Read

Τρομακτική είχε κάνει την ζωή μιας 32χρονης από την Θεσσαλονίκη ένας 45χρονος ο οποίος, μεταξύ άλλων, την έβριζε, την χτυπούσε ενώ την είχε απειλήσει πως θα την Σφάξει αν τολμήσει και του πει να χωρίσουν!

Ο νταής συνελήφθη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης  ύστερα από καταγγελία που έκανε η 32χρονη.  Εις βάρος του ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση.

Καταθέτοντας στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Λευκού Πύργου, η 32χρονη κατήγγειλε ότι ο άντρας καταναλώνει συχνά αλκοόλ και πως την κακοποίησε κι όταν ήταν έγκυος στο πρώτο από τα δύο ανήλικα παιδιά που απέκτησε μαζί του. Κατά πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που τον μηνύει, καθώς είχε προηγηθεί κι άλλη μήνυση εναντίον του. Επίσης και στο παρελθόν είχε απειλήσει την γυναίκα και ήταν βίαιος απέναντί της.

Το περιστατικό που τον οδήγησε αυτή τη φορά στο Αυτόφωρο συνέβη την περασμένη Τρίτη, όταν μετά από έναν ακόμη καβγά, εκείνη του ζήτησε να φύγει από το σπίτι. «Σηκώθηκε και μου έδωσε χαστούκι λέγοντας “εάν δεν σε έχω εγώ, δε θα σε έχει κανείς. Θα σε σκοτώσω, θα σε σφάξω”. Φοβήθηκα πως θα μου κάνει κακό και του είπα πως θα καλέσω την Αστυνομία», φέρεται να κατέθεσε η καταγγέλλουσα. Τότε εκείνος φέρεται να την έβρισε και να έφυγε από το σπίτι.

Απολογούμενος προανακριτικά ο 45χρονος αρνήθηκε τις καταγγελίες, ενώ ανέφερε πως ό,τι έχει να πει θα το στο δικαστήριο.

Εκτός από την ίδια, όπως είπε η γυναίκα, ο κατηγορούμενος, το 2021 είχε απειλήσει και τον πρώην σύζυγό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This