Καταδικάστηκε σε φυλάκιση αλλά αφέθηκε ελεύθερος ο 45χρονος που απείλησε ότι θα σφάξει τη σύντροφό του

«Αν φοβόταν δεν θα έκανε μαζί μου δεύτερο παιδί», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος στην απολογία του

Must Read

Εξάμηνη ποινή φυλάκισης επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 45χρονο που απείλησε ότι θα σφάξει την 32χρονη σύντροφο του, καθώς κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, τού αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, ενώ το δικαστήριο κήρυξε απαράδεκτη την ποινική δίωξή του για το αδίκημα της εξύβρισης, λόγω έλλειψης παραβόλου. Ως εκ τούτου η εκτέλεση της ποινής του ανεστάλη επί τριετία, υπό τους περιοριστικούς όρους να μην τελέσει νέο αδίκημα σε βάρος της παθούσας και να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ.

«Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί και έχουνε δύο παιδιά. Συνέχεια μαλώνουμε. Αυτός ξεκινάει πάντα. Τού ζήτησα να χωρίσουμε, να φύγει από το σπίτι. Είναι δικαίωμα μου. Δεν τον θέλω στη ζωή μου. Με έπιασε από τον λαιμό. Όταν άρχισα να φωνάζω, με χαστούκισε δυνατά. Κλείστηκα στο δωμάτιο και αυτός έφυγε. Είπα θα φωνάξω την αστυνομία. Άρχισε να με βρίζει. Πίνει καθημερινά αλκοόλ. Φοβάμαι ότι θα μου κάνει κακό. Του έχω ξανακάνει μήνυση, αλλά δεν έχει δικαστεί. Έχω δύο παιδιά και από τον προηγούμενο γάμο», κατέθεσε στο δικαστήριο η παθούσα.

Από την πλευρά του, ο 45χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του τα εξής: «Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν εντάσεις λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Έχω μαζί της δύο παιδιά. Αυτό που έγινε ήταν πάνω στην ένταση. Ήταν η κακή στιγμή. Ζητάω συγγνώμη. Μπορεί να είπα “θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω”, πάνω στα νεύρα μου. Ήμουν κουρασμένος. Δεν την είδα να φοβάται. Έχω δύο παιδιά μαζί της. Αν φοβόταν δεν θα έκανε μαζί μου δεύτερο παιδί».

*πηγή φωτό: grtimes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This