Κάσος: 28χρονος διαρρήκτης προσπάθησε να βιάσει 13χρονη ενώ κοιμόταν στο σπίτι της

Μπήκε να κλέψει, αλλά την είχε «βάλει στο μάτι»...

Must Read

Θύμα βιασμού μέσα στο ίδιο της το σπίτι κινδύνεψε να πέσει μια 13χρονη στην Κάσο, όταν ένας 28χρονος Ρομά που μπήκε για να κλέψει, τη βρήκε να κοιμάται και τής επιτέθηκε.

Το -παραλίγο μοιραίο- αυτό περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με τον ιστότοπο dimokratiki.gr, στο χωριό Φρυ την περασμένη Παρασκευή, λίγο μετά τις 3 το πρωί, με τον επίδοξο βιαστή να εισβάλλει στο σπίτι της οικογένειας της ανήλικης από την κεντρική είσοδο, με σκοπό να αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα. Όμως, βλέποντας την ανήλικη να κοιμάται, την πλησίασε, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βιάσει.

«Μην μιλάς, ηρέμησε, ησυχία, ησυχία μην μας ακούσει κανένας…», φέρεται να της είπε, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, αλλά το κορίτσι που ξύπνησε κατατρομαγμένο, άρχισε να κλαίει και να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή. Αμέσως μετά κατέβηκε ο παππούς του από τον επάνω όροφο και τον ενημέρωσε για το τι συνέβη.

Ομολόγησε ότι γνώριζε πως ήταν ανήλικη

Λίγες ώρες αργότερα, ο 28χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Κάσου, με τις κατηγορίες για απόπειρα βιασμού με χρήση σωματικής βίας, απόπειρα τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Απολογούμενος, ομολόγησε τα όσα του αποδίδονται, λέγοντας ότι λίγες ημέρες πριν έκανε κάτι εργασίες έξω από το σπίτι της ανήλικης, την είδε και του άρεσε και αποφάσισε να μπει στην οικία της για να κλέψει. Όταν, όμως, την είδε ξαπλωμένη, αποφάσισε να της επιτεθεί με σκοπό να τη βιάσει, γνωρίζοντας, μάλιστα, πως ήταν ανήλικη.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς, ο οποίος μετά τη χθεσινή απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με ομόφωνη απόφαση του τακτικού Ανακριτή και της Εισαγγελέως, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία σε υπόθεση κλοπών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This