Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική για άντληση υδάτων – Δείτε live την κακοκαιρία

Το Κέντρο Επιχειρήσεων έλαβε 86 κλήσεις

Must Read

Σαρώνει η κακοκαιρία τμήματα της χώρας ενώ έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και πλημμύρες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία την Πέμπτη, το Κέντρο Επιχειρήσεων έλαβε 86 κλήσεις, κυρίως για αντλήσεις υδάτων.

Ειδικότερα:

  • Στην Περιφέρεια Αττικής 80 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 14 αντλήσεις υδάτων.
  • Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 6 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 4 αντλήσεις υδάτων.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, μολονότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό, επισημαίνεται ότι οι καταιγίδες σε τοπικό επίπεδο θα έχουν υψηλή ραγδαιότητα, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις χωρίς απαραίτητα να συνοδεύονται από μεγάλα ύψη νερού.

Δείτε live την κακοκαιρία

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη θα επηρεάσουν:

  • Την ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως Νομοί Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής) καθώς και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου
  • Την Θεσσαλία και τις Σποράδες
  • Την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια. Σε τοπικό επίπεδο, στην Αττική η ραγδαιότητα των φαινομένων θα είναι υψηλή με μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Η Πυροσβεστική απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης καιρικών φαινομένων, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This