Από κακούργημα σε πλημμέλημα οι κατηγορίες των τριών στην Αλεξανδρούπολη που είχαν «συλλάβει» μετανάστες

Για 10 μήνες ήταν προφυλακισμένοι

Must Read

10 μήνες έμειναν στη φυλακή οι τρεις πολίτες που στην καταστροφική φωτιά της Αλεξανδρούπολης πέρυσι, εντόπισαν 13 παράτυπους μετανάστες και τους «συνέλαβαν».

Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν ήταν κακουργηματικού χαρακτήρα. Τελικά το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής αποφάσισε τη μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αίροντας τις κατηγορίες της αρπαγής και των ρατσιστικών χαρακτηριστικών και τους καταδίκασε μόνο για παράνομη κατακράτηση.

Οι ποινές των τριών μετατράπηκαν σε χρήμα, με 10 ευρώ την ημέρα. Όλοι άσκησαν έφεση που έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και αποφυλακίστηκαν, ενώ οι 10 μήνες της προφυλάκισης θα αφαιρεθούν από την ποινή τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και τα άλλα τα μουνιά έμπαιναν σε σπίτια και άρπαζαν το βιός του κοσμάκη ,τους συνέλαβαν και αφού παρέδωσαν την λεία στους ιδιοκτήτες ,αφέθησαν ελεύθεροι!!!!! Ξεσηκωμό θέλει η χώρα και εξέγερση ,γιατί αυτοί παίζουν με την υπομονή μας και τις ζωές μας…
    Στάικος Π.

  2. η δικαιοσυνη αντι να απελασει του μεταναστες εμπρηστες, φυλακισαν τους πολιτες που τους επιασαν να βαζουν φωτια.. εχουν ορκιστει στον ορκο του μητσοτακη; τι ρωταω..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This