Ερευνώνται ακόμα δύο τραγουδιστές για φοροδιαφυγή! Στο στόχαστρο και τηλεοπτικό πρόσωπο!

«Δεν έχει φοροδιαφύγει, δεν δηλώνει 50.000 ευρώ το χρόνο» υποστηρίζει ο δικηγόρος του τραγουδιστή

Must Read

Σοκ προκάλεσε η είδηση που κυκλοφόρησε χθες ότι ο Αντώνης Ρέμος εμπλέκεται σε υπόθεση φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος με αποτέλεσμα να δεσμευθεί η κινητή και ακίνητη περιουσία του!

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές έχουν στρέψει τις τελευταίες ώρες την προσοχή τους και σε άλλα άτομα τα οποία ερευνώνται για τις ίδιες πράξεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 o Οικονομικός εισαγγελέας έχει βάλει στο στόχαστρο ακόμη δύο πασίγνωστους συναδέλφους του Αντώνη Ρέμου, όπως επίσης και τηλεοπτικό πρόσωπο!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή:

«Υπάρχει πληροφορία ότι στο στόχαστρο της συγκεκριμένης αρχής είναι και άλλα δημόσια λαμπερά πρόσωπα.

Πρόκειται για δυο πολύ γνωστούς τραγουδιστές, αντίστοιχου βεληνεκούς και ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Οι πληροφορίες λένε, από τις ελεγκτικές Αρχές, ότι ξεκίνησε ένας έλεγχος πριν από τρεις μήνες, έχουν μπει όλα τους τα φορολογικά στοιχεία στο μικροσκόπιο και αναμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Μας λένε όμως ότι είναι πολύ ηχηρά πρόσωπα, αντιλαμβάνεστε δεν μπορούμε να πούμε τα ονόματά τους και θα εκπλαγούμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:




Δικηγόρος Ρέμου: «Ψέμα ότι δηλώνει 50.000 ευρώ τον χρόνο – Αιφνιδιάστηκε, θα αποδειχθεί ότι δεν έχει φοροδιαφύγει»

Δεσμεύτηκε η περιουσία του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου για φοροδιαφυγή 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς δήλωνε 50.000 ευρώ τον χρόνο. Τι απαντά ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μέσα από το «Happy Day».




 

Ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι «είναι στεναχωρημένος διότι αιφνιδιάστηκε και από την δέσμευση των λογαριασμών και από την διαρροή που έγινε. Σας μεταφέρω τη σιγουριά του ότι θα αποδείξει ότι δεν έχει διαπράξει φοροδιαφυγή ούτε ένα ευρώ».

«Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Ο έλεγχος που έγινε στον γνωστό τραγουδιστή γίνεται σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες αυτής της χώρας. Εδώ υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε και εμείς οι ίδιοι. Η Αρχή Ξεπλύματος παίρνει μέτρα σοβαρά για την ζωή του κάθε πολίτη όπως του τραγουδιστή.

Αυτά τα μέτρα είναι η δέσμευση της περιουσίας. Αν έρθετε στη θέση του, θα καταλάβετε ότι δεν μπορεί να πάρει ούτε ένα ευρώ να πληρώσει το ρεύμα. Σε οδηγεί αυτή η αρχή σε μια απόγνωση, σε μια οικονομική ασφυξία. Όταν μια αρχή έχει τέτοιες δυνατότητες οφείλει αυτόν που ελέγχει, πριν πάρει το μέτρο αυτό, να επικοινωνήσει μαζί του και να τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Πριν γίνει η δέσμευση, ή αφού γίνει, πριν διαπομπεύσουμε τον οποιονδήποτε πολίτη δημόσια, θα πρέπει να τον καλέσει η αρχή ξεπλύματος, και να τον ρωτήσει, να του ζητήσει εξηγήσεις… Ένα μέτρο τόσο επαχθές δε πρέπει να παίρνεται. Επίσης, πως διαρρέεται ένα όνομα τόσο εύκολα.

Σας λέω κατηγορηματικά ότι η πληροφορία ότι δήλωνε 50.000 δεν είναι ακριβής. Είναι άλλη μια διαρροή που έχει σκοπό τη διαπόμπευση του συγκεκριμένου καλλιτέχνη» ανέφερε σε άλλο σημείο ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

«Είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχει ελεγχθεί επανειλημμένα από τις αρχές και είναι συνεπέστατος στις φορολογικές του δηλώσεις» διευκρίνισε.

«Mε εκθέτουν – Δεν έχω φοροδιαφύγει» απαντά ο Αντώνης Ρέμος

Με δήλωση μέσω των δικηγόρων του Αντώνης Ρέμος που ερευνάται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με αποτέλεσμα να δεσμευθεί η περιουσία του, δίνει τη δική του απάντηση.

«Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής» αναφέρει μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλου του, ο γνωστός τραγουδιστής.




 

«Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο ότι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή» συνεχίζει και καταλήγει ο Αντώνης Ρέμος: «Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου».

Διαβάστε ακόμα:

Δικηγόρος Αντ. Ρέμου: «Ψέμα ότι δηλώνει 50.000 ευρώ τον χρόνο – Αιφνιδιάστηκε, θα αποδειχθεί ότι δεν έχει φοροδιαφύγει»

«Με εκθέτουν – Δεν έχω φοροδιαφύγει» απαντά ο Αντώνης Ρέμος

Πασίγνωστος τραγουδιστής ερευνάται για φοροδιαφυγή-μαμούθ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This