Aνακοίνωση της οικογένειας του τοπογράφου Π. Στάθη: «Κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν σεβάστηκαν την μνήμη του»

«Έχουν ειπωθεί ή υπονοηθεί ισχυρισμοί τερατώδους ανακρίβειας»

Must Read

Συνεχίζονται οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών για τον εντοπισμό του δράστη της εν ψυχρώ εκτέλεσης του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη έξω από το γραφείο του στο Ψυχικό. Την ίδια ώρα, η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος έχει θέσει στο «μικροσκόπιο» τις οικονομικές δραστηριότητες του 54χρονου θύματος και των συνεργατών του.




 

Η οικογένεια του δολοφονημένου τοπογράφου ξεσπά σε ανακοίνωσή της για όσα ακούγονται αναφορικά με τις επιχειρηματικές σχέσεις του.

«Έχουν ειπωθεί ή υπονοηθεί ισχυρισμοί τερατώδους ανακρίβειας: ενδεικτικά, ότι δήθεν είχε κερδίσει τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχερά παιχνίδια, ότι δήθεν είχε ξαφνικά αλλάξει οικονομικό επίπεδο, ότι δήθεν πούλησε έκταση με τίμημα δεκάδων εκατομμυρίων, ότι δήθεν είχε κάνει τις τεχνικές εκθέσεις για πολύκροτη υπόθεση κ.ά.

Όλα τα ανωτέρω είναι απολύτως ψευδή, ενώ η μόνη αλήθεια είναι ότι η επαγγελματική και κοινωνική ζωή του δολοφονηθέντος συζύγου και πατέρα μας υπήρξε απολύτως σύννομη και άμεμπτη και όσες αναφορές γίνονταν σε αυτόν, γίνονταν αποκλειστικά με θετικό πρόσημο. Το ήθος και η ακεραιότητά του γνώριζαν καθολικής αναγνώρισης όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και κοινωνικά.

Εμείς, η οικογένειά του, η χήρα του, τα παιδιά του και οι γονείς του δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή υπόνοια σπίλωσης της μνήμης του Παναγιώτη Στάθη και για αυτό ήδη κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν την σεβάστηκαν




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This