Τον τράκαρε και άρχισε να βρίζει την οικογένειά του – Η εκδοχή της πλευράς του οδηγού που ξυλοκόπησε τον Β. Μπουρνού

«Δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά του οδηγού, αλλά και η συμπεριφορά του δημάρχου δεν ήταν η σωστή...»

Must Read

Σάλο έχουν προκαλέσει οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό και της παράσυρσης του τέως δημάρχου Ραφήνας, Βαγγέλη Μπουρνού, οι οποίες ήρθαν στο φως σε χθεσινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ωστόσο, η πλευρά του οδηγού που εμφανίζεται στα πλάνα να ξυλοφορτώνει τον πρώην αυτοδιοικητικό, υποστηρίζει πως τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς φαίνονται.

Ειδικότερα, από το περιβάλλον του οδηγού, ο οποίος μετά το επεισόδιο διέφυγε από το σημείο, μίλησαν σήμερα στην εκπομπή «Live News», δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα. Όπως αναφέρουν, πριν από τα όσα είδαμε στα καταγεγραμμένα πλάνα του ξυλοδαρμού, ο τέως δήμαρχος Ραφήνας όχι μόνο χτύπησε με το αυτοκίνητό του το ασημί όχημα του άλλου οδηγού, αλλά κατόπιν βγήκε από το αυτοκίνητό του και άρχισε να τον βρίζει, με αποτέλεσμα τα πράγματα να «ξεφύγουν».

«Ο Βαγγέλης Μπουρνούς βγήκε από ένα στενό και ο άλλος οδηγός κατέβαινε τον κεντρικό δρόμο. Ο δήμαρχος βγήκε στην μέση του δρόμου και ο οδηγός φρέναρε και τον απέφυγε. Ξεκίνησε σπινάροντας, χτύπησε το ασημί αυτοκίνητο και πήγε να φύγει κιόλας. Τον χτύπησε δεξιά στον καθρέφτη, στην πόρτα και στο φτερό. Από δεξιά που δεν χωρούσε τίποτα, ούτε αυτός χωρούσε. Αυτός ήταν σε έναν πανικό από πριν», αναφέρει το περιβάλλον του οδηγού στην εκπομπή.

Όπως, επίσης, υποστηρίζουν, δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό, αν ο 59χρονος έκανε δήλωση για το ατύχημα που τού καταλογίζουν. «Χτύπησε το αυτοκίνητο, έφυγε και τον έπιασε το φανάρι. Είχε αυτοκίνητο μπροστά του, οπότε αναγκαστικά σταμάτησε. Ο κύριος Μπουρνούς είχε το “Ν” και ο οδηγός θεώρησε ότι είναι νέος. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πριν προλάβει να πει κάτι, ο δήμαρχος και ο ένας άλλος κύριος άρχισαν τον βρίζουν αισχρά, να μιλάνε άσχημα για την οικογένεια του, για το παιδί του, για όλους», πρόσθεσε το περιβάλλον του οδηγού.

«Όλοι έχουμε εμπλακεί σε ατύχημα, σταματάς, λες “συγγνώμη”, κάνεις την δήλωση και τέλος. Δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά του οδηγού του ασημί αυτοκινήτου και δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, αλλά η συμπεριφορά του δημάρχου δεν ήταν η σωστή. Το ζήτημα έχει πάρει την νομική οδό. Αμφιβάλλω και αν το αυτοκίνητο του έχει ασφάλεια, ένα “χρέπι” ήταν, ένα κινούμενο χρέπι. Με “Ν” πίσω, αμφιβάλλω αν ήταν και δικό του. Είναι ντροπή να κυκλοφορεί με τέτοιο αυτοκίνητο», λένε καταλήγοντας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This