Ξανά σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα στις 9 Οκτωβρίου – 367.877 ευρώ η τιμή εκκίνησης

Must Read

Ο Απόστολος Λύτρας είχε καταφέρει να μπλοκάρει τον πλειστηριασμό της μεζονέτας του στις 26 Ιουνίου, ωστόσο το ακίνητο που βρίσκεται στο Χαλάνδρι βγαίνει και πάλι «στο σφυρί», αυτή τη φορά στις 9 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η μεζονέτα του προφυλακισμένου ποινικολόγου βγαίνει σε πλειστηριασμό από μεγάλη τράπεζα που ευελπιστεί να εισπράξει 450.000 ευρώ. Η τιμή εκκίνησης για την αγορά της έχει οριστεί στις 367.877 ευρώ, ενώ η εκτιμώμενη αξία του χώρου στάθμευσης που υπάρχει είναι 11.132 ευρώ.

Στην έκθεση του εκτιμητή περιγράφονται αναλυτικά οι χώροι της μεζονέτας και οι διαστάσεις του οικοπέδου: «Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε οικόπεδο επιφάνειας 410,30 τ.μ., το οποίο είναι εντός εγκεκριμένου σχεδίου, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, στην θέση “Πάτημα Γέρακα”, του Δήμου Χαλανδρίου Αττικής. Το οικόπεδο υπόκειται στις διατάξεις του Ν.1337/1983 περί εισφοράς σε γη και χρήμα». «Θεωρούμε ότι το ακίνητο θα αγοραστεί και θα είναι ελεύθερο από υποθήκη, προσημείωση, βάρος ή οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση που θα επηρεάσει την αξία του», αναφέρεται, επίσης, στην έκθεση του εκτιμητή.

Σημειώνεται ότι στην λόγω μεζονέτα ζει η πρώην σύζυγος του Λύτρα, η οποία, όπως είναι φυσικό, αγωνιά για τα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Στο μεταξύ, μετά την τελευταία γραπτή της δήλωση, η Σοφία Πολυζωγοπούλου τηρεί «σιγή ιχθύος», φερόμενη αποφασισμένη να βρεθεί αντιμέτωπη με τον σύζυγό της στα δικαστήρια για τον άγριο ξυλοδαρμό της, που περιέγραψε αναλυτικά. Η ίδια έχει ζητήσει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του κακοποιητή της, για να λάμψει -όπως λέει- όλη η αλήθεια για τα όσα έκανε ο ποινικολόγος μετά τον ξυλοδαρμό της.

Όσον αφορά στον -έγκλειστο στις φυλακές Κορυδαλλού- Λύτρα, σκέφτεται, πλέον, τις επόμενες κινήσεις του, συνειδητοποιώντας πως είναι πολύ πιθανό να περάσει το υπόλοιπο καλοκαίρι στο κελί 4 της VIP πτέρυγας όπου κρατείται από τις 20 Ιουνίου.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This