Θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη που έβαλε βόμβα στο beach bar του συζύγου της Φανής Χαλκιά

Οι κινήσεις του έχουν αποτυπωθεί σε βίντεο

Must Read

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη ο οποίος χθες τα ξημερώματα τοποθέτησε βόμβα στο beach bar του συζύγου της Φανής Χαλκιά στην παραλία Καλογριά της Στούπας.

Δείτε βίντεο:




Για… κακή τύχη του δράστη οι κινήσεις του έχουν «αποτυπωθεί» σε βίντεο που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας. Πιο συγκεκριμένα, το οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί του τμήματος Καλαμάτας, σύμφωνα με το newsbomb.gr, δείχνει τον εμπρηστή να κινείται στο δρόμο πάνω από την επιχείρηση, να σταματά και στη συνέχεια να πετά τον αυτοσχέδιο μηχανισμό και να γίνεται καπνός.

Δείτε βίντεο:




Την ίδια στιγμή, υπάρχουν βίντεο και από κάμερες στην γύρω περιοχή ενώ τα στελέχη της ΕΛΑΣ έχουν καλέσει ορισμένα άτομα για να καταθέσουν. Αυτά είναι ο προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης καθώς ο σύζυγος της Ολυμπιονίκη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της Φανής Χαλκιάς καθώς και δύο άτομα που άκουσαν την έκρηξη.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα κληθεί να καταθέσει και η σπουδαία αθλήτρια.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως δεν υπήρχε πρόσφατα απειλή προς τον ιδιοκτήτη αλλά βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική διαμάχη. Στις 17 Μαρτίου σημειώθηκε η πρώτη επίθεση στο μαγαζί καθώς άγνωστοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά με στουπιά.

Η ανάρτηση της Φανής Χαλκιά για το περιστατικό

Η ανάρτηση της Φανής Χαλκιά, στην οποία εξηγεί ότι υπήρχαν προειδοποιήσεις για το beach bar.

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα συνεχίζεται… Στις 5 Νοεμβρίου, ο άντρας μου υπέστη ρήξη ανευρύσματος. Το σοκ ήταν τεράστιο αλλά η πίστη μου στη δύναμή του και στο Θεό πολύ μεγάλη. Τελικά είχα δίκιο και από χτες ο άντρας μου βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης. Από νωρίς ξεκίνησαν οι ψίθυροι στη Μάνη ότι τα δυο beach bar που διατηρεί δεν θα ανοίξουν φέτος. Εγώ, ως όφειλα (όπως ένιωθα) προς τον Λούη και προς τα δύο αγοράκια μου που λατρεύουν την παραλία της Καλογριάς στη Μεσσηνιακή Μάνη, φυσικά και τα λειτουργώ. Δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ποιος δεν θέλει να είμαστε εκεί και ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε, βάζοντας φωτιά (ένας τύπος με full face), και τώρα, προσπαθώντας να μας τινάξουν στον αέρα, όταν πραγματικά δεν έχουμε πειράξει κανέναν άνθρωπο. Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει κακό σε μια γυναίκα που προσπαθεί να ζει τα παιδιά της, με τον άντρα της σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Εμπιστεύομαι την Ελληνική Αστυνομία και περιμένω να βρει τον ένοχο… Εγώ θα συνεχίζω να παλεύω για τους τρεις άντρες της ζωής μου μόνο με αγάπη».

(κεντρική φωτογραφία facebook)

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This