Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρό βρέφος 2,5 μηνών

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία στη Λαμία όπου ένα μωράκι μόλις 2,5 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή. 

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η ανήλικη μητέρα Ρομά πήγε το 2,5 μηνών αγοράκι της στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας με διάρροια.

Μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κρίθηκε σκόπιμο από τους γιατρούς το μωράκι να νοσηλευτεί καθώς προ ημερών είχε εισαχθεί στην Παιδιατρική πάλι με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Τότε, οι γονείς του μωρού είχαν υπογράψει και το είχαν πάρει από το Νοσοκομείο μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας και αφού φάνηκε να συνέρχεται από την ίωση.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, σήμερα τα ξημερώματα και αφού είχε αποφασισθεί να γίνει η εισαγωγή του βρέφους η μητέρα του αποφάσισε να το ταΐσει, πιθανότατα για να σταματήσει το κλάμα, παρά τις ρητές οδηγίες των γιατρών να μην του δώσει τίποτα έως ότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και μεταφερθεί στο θάλαμο.

Το μωράκι έχασε τις αισθήσεις του, πιθανότατα από εισρόφηση, και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να επανέλθει.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 2,5 μηνών βρέφους θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This