Βρέθηκε πυρίτιδα σε ζώνη του 44χρονου που κατηγορείται για την εκτέλεση του τοπογράφου

Στελέχη των Ανθρωποκτονιών ανακάλυψαν και μια κρύπτη σε ψευδοροφή του διαμερίσματός του

Must Read

Ένα (ακόμη) στοιχείο που ενδέχεται να αποδειχτεί «καταλύτης» στην εξιχνίαση της εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό βρήκαν στελέχη των Ανθρωποκτονιών στο διαμέρισμα όπου ο 44χρονος που συνελήφθη για την εν ψυχρώ δολοφονία του διέμενε με τη σύντροφό του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες εντοπίστηκαν ίχνη πυρίτιδας πάνω σε ζώνη του 44χρονου, κάτι που σημαίνει ότι, ενδεχομένως, ο φερόμενος δράστης να τη φορούσε όταν πυροβόλησε επανειλημμένα και σκότωσε τον γνωστό τοπογράφο. Στις ίδιες έρευνες, εξάλλου, στελέχη των Ανθρωποκτονιών ανακάλυψαν και μια κρύπτη σε ψευδοροφή του διαμερίσματος, μέσα στην οποία βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, μια συσκευή GPS και κάρτες SIM. 

Αναμένονται, πλέον, τα αποτελέσματα από τη μοτοσικλέτα, τα γάντια και το μπουφάν του συλληφθέντα, τα οποία και αναμένεται να βοηθήσουν τους αστυνομικούς να «δέσουν» την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη, σήμερα, Κυριακή 7/7), οδηγήθηκε στον ανακριτή, απ’ όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη, 11/7, αρνούμενος την οποιαδήποτε ανάμειξή του στην υπόθεση.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων λίγο μετά τις 9 το πρωί, όπου αρχικά οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι δικαστικές Αρχές σε βάρος του με βάση το υλικό που συνέλεξαν οι αστυνομικοί. Εν συνεχεία, ο 44χρονος που, σύμφωνα με την δικογραφία, είναι αυτός που εκτέλεσε με αλλεπάλληλους πυροβολισμούς τον τοπογράφο, οδηγήθηκε στον ανακριτή από ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του έναντι της κατηγορίας για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο ηθικός αυτουργός

Σε παράλληλο στάδιο οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναζητούν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του τοπογράφου, με έναν από τους υπόπτους να δραστηριοποιείται στη Μύκονο, στον τομέα των ακίνητων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η σύντροφος του 44χρονου, κατέθεσε ότι γνωρίζει τον εν λόγω ύποπτο για ηθική αυτουργία, υποστηρίζοντας ότι ο σύντροφός της τον είχε συναντήσει τουλάχιστον δυο φορές στη Μύκονο το περασμένο Πάσχα, για να συζητήσουν για «δουλειές». Σημειώνεται ότι στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει συνελήφθη ο 44χρονος, διαμένει, επίσης, ο αδελφός συνεργάτη του εν λόγω βασικού υπόπτου.

Όσον άφορα, πάντως, στον ηθικό αυτουργό, τα στελέχη τους Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής εκτιμούν ότι πρόκειται σίγουρα για συμβόλαιο θανάτου, από κάποιον που θεωρούσε ότι απειλούνταν επαγγελματικά από το θύμα στη Μύκονο ή και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This