Νέος ισχυρός σεισμός στην Ηλεία

Must Read

Συνεχίζεται ακάθεκτη η σεισμική δράση στην επικράτεια, με έναν νέο ισχυρό σεισμό να αναστατώνει την Ηλεία νωρίτερα το απόγευμα, αυτή τη φορά μεγέθους 4,7 Ρίχτερ, η οποία έγινε επίσης αισθητή σε περιοχής της δυτικής Ελλάδας και τη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ο νέος αυτός σεισμός είχε επίκεντρο τοποθεσία 12 χλμ. νοτιοδυτικά της Ανδραβίδας και εστιακό βάθος 5 χλμ.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, τον σεισμό «έδωσε» η ίδια περιοχή που έδωσε και τον χθεσινό, δηλαδή κοντά στο Βαρθολομιό, γεγονός που ώθησε τους έμπειρους σεισμολόγους να παρακολουθούν εκ νέου την εξέλιξη του φαινομένου, ενώ ούτε αυτή τη φορά αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.

θυμίζουμε ότι χτες το βράδυ, μετά τα 4,9 Ρίχτερ που σημειώθηκαν στην περιοχή ανάμεσα στην Κυλλήνη και τη Ζάκυνθο, ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι μπορεί να υπάρξουν μετασεισμοί στην ευρύτερη περιοχή.

Εξάλλου, και ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, σε χθεσινή ανάρτηση του είχε αναφέρει πως δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα πως τα 4,9 Ρίχτερ ήταν ο κύριος σεισμός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This