Τυλίχθηκε στις φλόγες το σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής από την Ηλεία – Επί τόπου η ΕΛ.ΑΣ

Εκτιμάται πως πρόκειται για αντεκδίκηση

Must Read

Στις φλόγες τυλίχθηκε το σπίτι του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής, έναν μήνα μετά το φρικτό έγκλημα, που «πάγωσε» ολόκληρο το πανελλήνιο.

Πρόκειται για κατοικία η οποία βρίσκεται μέσα στο χωριό της Μυρτιάς και την οποία είχαν επιχειρήσει ξανά να κάψουν την ημέρα της κηδείας του αδικοχαμένου παιδιού. Εκτιμάται πως είναι πράξη αντεκδίκησης για τη δολοφονία και την απόπειρα βιασμού που διέπραξε σε βάρος του ο 37χρονος. Στο σημείο, μετά την εμπρηστική επίθεση έσπευσαν πυροσβέστες που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο και πλέον οι Αρχές έχουν αναλάβει την υπόθεση, ώστε να ταυτοποίησουν τους δράστες.

Την ίδια ώρα, η σύζυγος του δράστη και τα παιδιά τους έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή και το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως μένουν σε άλλη κατοικία, λόγω του εκρηκτικού κλίματος που επικρατεί. Άλλωστε η ίδια είχε κάνει σαφές πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον δολοφόνο.

Στην φυλακή παραμένει ο 37χρονος

Την ίδια ώρα, ο δράστης παραμένει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών έβαλε τέλος στην αναστολή ποινής που του είχε επιβληθεί για τον βιασμό 14χρονης το 2017.

Ο άνδρας είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως το 2020, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου, σε 9 χρόνια κάθειρξης με αναστολή και με περιοριστικούς όρους ως ότου δικαστεί στο Εφετείο της Πάτρας. Ωστόσο η εκδίκαση αναβλήθηκε δυο φορές, καθώς την πρώτη επειδή δεν είχε δικηγόρο και την δεύτερη λόγω της δικηγορικής αποχής, τον Φεβρουάριο του 2024. Έτσι, είχε προσδιοριστεί για το 2025.

Μετά όμως την ανατριχιαστική δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής, κατά προτεραιότητα εκδικάστηκε η έφεσή του για τον βιασμό 14χρονης το 2017 και αποφασίστηκε να μπει τέλος στην αναστολή της ποινής.

Ως εκ τούτου, πλέον ο 37χρονος -που είχε προφυλακιστεί για το έγκλημα- ξεκίνησε να εκτίει την ποινή των 9 ετών που του έχει επιβληθεί. Νωρίτερα, ο ίδιος είχε σταθεί απέναντι από την έδρα λέγοντας «θέλω να εκτίσω την ποινή μου».




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This