Ηλεία: Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση η 57χρονη που έπεσε από ύψος 3 μέτρων όταν την έσπρωξε ο πρώην σύντροφός της

Δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη

Must Read

Σε κρίσιμη κατάσταση με κακώσεις στο κεφάλι νοσηλεύεται η 57χρονη γυναίκα μετά την πτώση της από το μπαλκόνι του σπιτιού της, στο Κάτω Σαμικό της Ηλείας, αφού είχε προηγηθεί καβγάς με τον σύντροφό της που φέρεται να την έσπρωξε με την καρέκλα που καθόταν και έπεσε από ύψος 3 μέτρων!




 

Το ξύλινο κάγκελο του μπαλκονιού υποχώρησε, με αποτέλεσμα η 57χρονη να πέσει στο κενό και να τραυματιστεί σε όλο της το σώμα, με πιο σοβαρές να κρίνονται οι κακώσεις που υπέστη στο κεφάλι της από το δυνατό χτύπημα, σύμφωνα με το thebest.gr.




 

Αρχικά η γυναίκα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που είχε, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου όπου και νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση. Ο 59χρονος πρώην σύντροφος της ήταν αυτός που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου έφθασε άμεσα στο σημείο παραλαμβάνοντας την γυναίκα.




 

Λίγο μετά το περιστατικό, ο 59χρονος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Δ.Α. Ηλείας, με την υπόθεση να χειρίζεται αρχικά το Α.Τ. Κρεστένων και μετέπειτα το Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Το κατηγορητήριο θα συγκεκριμενοποιηθεί το πιθανότερο σήμερα Τρίτη (09/07) καθώς αναμένονται να προστεθούν στην σχηματισθείσα δικογραφία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε χθες το απόγευμα η παθούσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να ζητηθεί από τις δικαστικές αρχές και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, προκειμένου να διακριβωθεί εάν η γυναίκα που φέρεται να έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας έχει υποστεί περαιτέρω κακοποίηση, κάτι που θα διαπιστωθεί σε περίπτωση που φέρει μώλωπες στο σώμα της.

Χθες, ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας άσκησε σε βάρος του κατηγορούμενου κακουργηματική ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, παραπέμποντας στη συνέχεια την υπόθεση προς κύρια ανάκριση.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη (11/07) ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας.

Διαβάστε ακόμα: Ηλεία: Καβγάδιζαν συχνά ο 59χρονος και η 57χρονη Αυστριακή που έπεσε από ύψος 3 μέτρων όταν την έσπρωξε

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This