Προβλήματα στη Λεωφόρο Κηφισού και στην Εθνική Οδό μετά από τροχαίο

Πού αλλού υπάρχει συμφόρηση

Must Read

Στο κόκκινο η κίνηση στους δρόμους και σήμερα (09/07) στην Αθήνα. Αυξημένη κίνηση και στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στον Πειραιά.

 

Ενώ, σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται στον Κηφισό, τόσο στο ρεύμα της καθόδου, όσο και σε αυτό της ανόδου όπου νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο. Οι ουρές εκτείνονται από το ύψος του Περιστερίου μέχρι τη Νέα Ιωνία, ωστόσο στην κάθοδο συμφόρηση παρατηρείται και στο ύψος της Λυκόβρυσης.

Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου: Εξερράγη λάστιχο φορτηγού – Ζημιές σε 15 αυτοκίνητα

Ένα ασυνήθιστο τροχαίο έλαβε χώρα στην Εθνική Οδό, όταν το λάστιχο ενός φορτηγού εξερράγη, με τα κομμάτια του να σκορπίζονται στην άσφαλτο, προκαλώντας ζημιές σε διερχόμενα ΙΧ.

 

Όπως πληροφορεί το agioitheodoroi, το περιστατικό καταγράφηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του προαστιακού των Αγίων Θεοδώρων τα μεσάνυχτα της Τρίτης (09/07), όταν έσκασε το λάστιχο του φορτηγού κατεύθυνση προς Αθήνα, διασκορπίζοντας θραύσματα στον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας, οχήματα της Ολυμπίας Οδού και οδικής βοήθειας.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This