Πυροβολισμοί στο Περιστέρι: Σεσημασμένος ο 22χρονος που βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων

Το «πλούσιο» ποινικό παρελθόν του

Must Read

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν λάβει οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση των πυροβολισμών στο Περιστέρι. Όπως έγινε γνωστό, στόχος της επίθεσης, που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα, στην οδό Δωδεκανήσων, ήταν ένας άνδρας, με καταγωγή από την Αλβανία, ηλικίας μόλις 22 ετών.

Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον οκτώ φορές κατά του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο νεαρός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.  Παράλληλα, στο σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι 6 κάλυκες και δύο βολίδες από πιστόλι.

«Πλούσιο» το παρελθόν του νεαρού

Από την στιγμή που άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, άρχισαν να συγκεντρώνουν στοιχεία όχι μόνο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αλλά και για το παρελθόν του νεαρού, που μπήκε στο στόχαστρο των αγνώστων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σεσημασμένο καθώς στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που ασχολείτο με διακίνηση ναρκωτικών όταν το 2021 είχε συλληφθεί μαζί με τρεις ομοεθνείς του να έχουν στην κατοχή τους 2,3 κιλά κοκαΐνης και 5,4 κιλά μαριχουάνας. Το 2022, δε, μαζί με άλλα άτομα είχε ανοίξει πυρ σε βάρος οχήματος για επίλυση προσωπικών διαφορών.

Ως εκ τούτου, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εκτιμούν πως δέχτηκε τους πυροβολισμούς από ανθρώπους που «ενοχλήθηκαν» από τις δουλειές του.

Το χρονικό των πυροβολισμών

Ήταν γύρω στις 2:20 τα ξημερώματα όταν οι κάτοικοι της οδού Δωδεκανήσων σηκώθηκαν στο «πόδι».

Άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Audi πυροβόλησαν τον 22χρονο Αλβανό ο οποίος είχε μόλις αποβιβαστεί από ένα Smart. Μετά τους πυροβολισμούς ο οδηγός του Smart εγκατάλειψε αιμόφυρτο τον 22χρονο κι εξαφανίστηκε, όπως ακριβώς και οι δράστες, που έγιναν «καπνός» προτού προλάβει κανείς να τους αντιληφθεί.

Περίοικοι ενημέρωσαν τις Αρχές, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This