Χανιά: Σήμερα η κηδεία του 23χρονου λυράρη που απανθρακώθηκε σε τροχαίο

Βαρύ το πένθος για τους γονείς του, τα τέσσερα αδέλφια του και όλη την οικογένεια

Must Read

Το τελευταίο αντίο στον Σήφη θα πουν συγγενείς και φίλοι στον τόπο του, το Εμπρόσνερο Αποκορώνου Χανίων σήμερα Τρίτη (09/07) στις 17:00 το απόγευμα. Η σορός του 23χρονου θα βρίσκεται στον Ι.Ν. Παναγίας και Αγίου Τίτου, στον Εμπρόσνερο Αποκορώνου από τις 15.00 το μεσημέρι. Βαρύ το πένθος για τους γονείς του, τα τέσσερα αδέλφια του και όλη την οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους της οικογένειας.




 

Ο άτυχος 23χρονος Σήφης Γιανναράκης, ο καλλιτέχνης κρητικής μουσικής που χθες τα ξημερώματα βρήκε τραγικό θάνατο ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες, με τον ίδιο να απανθρακώνεται μέσα στο όχημα.

Την ίδια στιγμή, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες από το ΙΧ που οδηγούσε ο 22χρονος οι οποίες προκαλούν πραγματικά ανατριχίλα.

To χρονικό της τραγωδίας

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 22χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και εξετράπη της πορείας του, τα ξημερώματα της Δευτέρας (08/07) στον Βάμμο Αποκορώνου, στα Χανιά, με το δυστύχημα να λαμβάνει χώρα γύρω στις 03:30 το πρωί.

Με αποτέλεσμα να πέσει σ’ ένα δέντρο και να τυλιχθεί στις φλόγες, με τον νεαρό να βρίσκει τραγικό θάνατο. Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, δεν φέρεται να επέβαιναν κι άλλα άτομα στο αυτοκίνητο.

Στο σημείο της τραγωδίας μετέβησαν πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ, όμως δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον νεαρό οδηγό, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του μέσα στο όχημα.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This