Θ. Κολυδάς: «Παρατεταμένη ζέστη το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου» – Πότε θα είναι περισσότερο αισθητή

«Από την Παρασκευή η ζέστη θα είναι περισσότερο αισθητή»

Must Read

Παρατεταμένη ζέστη το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου και υψηλότερες από τις προβλεπόμενες για την εποχή θερμοκρασίες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θεόδωρο Κολυδά.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο X, κάνει λόγο για ανάσα δροσιάς μόνο σε ορισμένες περιοχές της χώρας, αφού στις υπόλοιπες ο υδράργυρος θα «σκαρφαλώσει» σε υψηλά επίπεδα.

«Παρατεταμένη ζέστη στη χώρα μας το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου. Παρότι δεν προβλέπονται ιδιαίτερα ακραίες τιμές, η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα κατά 6 περίπου βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Ανάσα δροσιάς θα έχουν μόνο οι ανατολικές περιοχές που επηρεάζονται από το μελτέμι, κυρίως οι Κυκλάδες και η Βόρεια Κρήτη», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο διευθυντής της ΕΜΥ και συνεχίζει:

«Από την Παρασκευή η ζέστη θα είναι περισσότερο αισθητή καθώς εξασθενεί το μελτέμι σε πολλές ανατολικές περιοχές και περιορίζεται στο Ανατολικό Αιγαίο, τις Ανατολικές Κυκλάδες Κρήτη και Δωδεκάνησα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This