Σε ύφεση η φωτιά στην Πάτρα – Εκκενώθηκαν νοσοκομείο και δομές – Ζημιές σε σπίτια

Μυρωδιά καμένου σε ολόκληρη την πόλη

Must Read

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Περιμετρική Πατρών και συγκεκριμένα στην περιοχή Γηροκομειό, με την κατάσταση να γίνεται αφόρητη λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και των δυνατών ανέμων που πνέουν. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο και η εικόνα βαίνει βελτιούμενη.




Το 112 ήχησε 4 φορές ενώ επιχειρούν εναέρια μέσα. Μυρωδιά καμένου σε ολόκληρη την πόλη. Παιδιά από το Καραμανδάνειο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας ενώ υπήρξαν σοβαρές ζημιές σε σπίτια.




Ήδη έχει εκκενωθεί η περιοχή του Γηροκομείου, το Καραμανδάνειο, το θεραπευτικό παιδαγωγικό κέντρο «Μέριμνα» και οι περιοχές Αρόη και Παγώνα, αλλά και η Εγλυκάδα. Όπως μεταδίδει το thebest.gr, τα παιδιά από το Καραμανδάνειο παιδιατρικό νοσοκομείο έφυγαν άρον άρον και μεταφέρθηκαν στο γενικό κρατικό νοσοκομείο, ο «Άγιος Ανδρέας».

Εντολή εκκένωσης δόθηκε και για το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο ενώ κλειστός είναι ο δρόμος από το πρώην Στρατιωτικό Νοσοκομείο 409.

 

Κλειστός είναι ο δρόμος από το πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο 409. Οι άνεμοι που πνέουν φτάνουν μέχρι τα 6 μποφόρ, δυσχεραίνοντας το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Δείτε εικόνες:

Διαβάστε ακόμα: Φωτιά σε Κορινθία, Χίο, Ύδρα και Ιεράπετρα – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This