Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 24χρονος που ευθύνεται για τον τραυματισμό υπαλλήλου βενζινάδικου στα Διαβατά

Must Read

Προσωρινά κρατούμενος, μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας, κρίθηκε ο 24χρονος Ρομά, ο οποίος ευθύνεται για τον τραυματισμό υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων, όταν πήγε να φύγει χωρίς να πληρώσει για βενζίνη που είχε βάλει.

Ο κατηγορούμενος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστρική κλοπή, κ.ά., ισχυρίστηκε ότι πανικοβλήθηκε και πως δεν σκόπευε να τραυματίσει τον υπάλληλο που προσπάθησε να σταματήσει το όχημα του.

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 7/7 σε βενζινάδικο στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όταν ο 24χρονος προσπάθησε να φύγει χωρίς να πληρώσει 25 ευρώ για βενζίνη, «αναγκάζοντας» τον υπάλληλο να γραπωθεί από το παράθυρο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος, ο οποίος έφυγε «πατημένος», να τον σύρει για κάποια μέτρα στην άσφαλτο, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και τα χέρια.

Ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», ενώ, λίγες ώρες αργότερα, ο 24χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας για ληστεία.

Να θυμίσουμε κάπου εδώ ότι, την προηγούμενη φορά που ένας νεαρός Ρομά έφυγε από βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει, έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αστυνομικών…

*φωτό αρχείου

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This