Προσήχθη μια γυναίκα για την φωτιά στην Πάτρα – Απειλούσε ότι θα κάψει το Κωνσταντοπούλειο

Must Read

Η ΕΛ.ΑΣ προσήγαγε το βράδυ της Τρίτης μια γυναίκα ως ύποπτη για την φωτιά που εκδηλώθηκε στην Πάτρα νωρίτερα, έπειτα από σχετική καταγγελία συγγενικού της προσώπου.

Σύμφωνα με το tempo24, η γυναίκα, ηλικίας 40-45 ετών, απειλούσε την Δευτέρα ότι θα κάψει το Κωνσταντοπούλειο και την περιοχή του Γηροκομειού, όπου ξέσπασε η πυρκαγιά, κατά την οποία κάηκαν σπίτια, προκλήθηκαν ζημιές στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και εκκενώθηκαν δομές.




H συλληφθείσα διαμένει κοντά στο σημείο που τυλίχθηκε στι φλόγες.

Στην επιχείρηση προσαγωγής συμμετείχε κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών και η γυναίκα βρίσκεται στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή τα χαρακτηριστικά της και την εντόπισαν στην οδό Καλαβρύτων. Πρώτα κινήθηκε στην περιοχή της Αγίας Αλεξιώτισσας και στην συνέχεια πίσω από το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Η υπόθεση ερευνάται από αξιωματικούς του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This