Φρίκη στη Φολέγανδρο: Γνωστός ξενοδόχος τίναξε τα μυαλά του στον αέρα – Τον βρήκαν σε «λίμνη» αίματος

«Πνιγμένος» στα χρέη, ο επιχειρηματίας κλείστηκε στο γραφείο του με μία καραμπίνα

Must Read

Την ώρα που η Φολέγανδρος «βουλιάζει» ήδη από τουρίστες που κατακλύζουν ξενοδοχεία και καταλύματα, μια ανείπωτη τραγωδία «πάγωσε» την τοπική κοινωνία εν μέσω της σεζόν, αφού γνωστός ξενοδόχος, με σημαντική προσφορά στο νησί, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του και μάλιστα με φρικτό τρόπο!

  • Από την
    Ιωάννα Τσέφλιου

Ο επιχειρηματίας Ι.Τ., που διέθετε τα καλύτερα ξενοδοχεία στο νησί, δύο στη Χώρα κι ένα κοντά στο λιμάνι, κλείστηκε στο γραφείο του το απόγευμα της Δευτέρας και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα με μια καραμπίνα. Αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα βρέθηκαν συνεργάτες του που άκουσαν τον κρότο από τον πυροβολισμό κι έτρεξαν έντρομοι στο γραφείο, για να τον εντοπίσουν χτυπημένο, σε λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και παράλληλα προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ήταν ήδη αργά, αφού ο ξενοδόχος είχε ξεψυχήσει ακαριαία, βυθίζοντας στον θρήνο τους δικούς του ανθρώπους.

Η είδηση της αυτοκτονίας του διαδόθηκε γρήγορα και προκάλεσε σοκ σε ολόκληρο το νησί, καθώς επρόκειτο για έναν άνδρα ιδιαίτερα γνωστό για την προσφορά του στον τουρισμό της Φολεγάνδρου και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Κάτοικοι κι επιχειρηματίες αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος που γνώριζαν και εκτιμούσαν για την επαγγελματική του πορεία οδηγήθηκε σε αυτή τη σοκαριστική απόφαση.

Οι Αρχές διεξάγουν ενδελεχή έρευνα, με σκοπό να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας και τους λόγους που ώθησαν τον ξενοδόχο στο απονενοημένο διάβημα. Για τον λόγο αυτό συγκεντρώνουν μαρτυρίες από άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της ανατριχιαστικής ιστορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ι.Τ. αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, τα οποία είχαν μετατραπεί σε βραχνά για τον ίδιο. Οι επιχειρηματικές του κινήσεις και τα «ανοίγματα» στις επιχειρήσεις που διατηρούσε είχαν δημιουργήσει σημαντική οικονομική πίεση, από την οποία φαίνεται ότι δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Αγχος, υπέρογκα χρέη και ανασφάλεια φαίνεται πως συνέθεταν την καθημερινότητά του, γεγονός που δεν κατάφερε να διαχειριστεί και τελικά αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση.

Τραγικές φιγούρες αποτελούν αυτές τις δύσκολες ώρες τα μέλη της οικογένειάς του, που βρίσκονται σε βαθιά θλίψη και προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια.

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This