Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα: Απεργούν οι ιδιοκτήτες και οι αυτοκινητιστές – Δείτε την ανακοίνωση του ΣΑΤΑ

«Είμαστε αγανακτισμένοι», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ

Must Read

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου, οι ιδιοκτήτες και αυτοκινητιστές ταξί, με σκοπό να εκφράσουν την αγανάκτηση του κλάδου, ενώ ζητούν την άμεση απόσυρση επίμαχης τροπολογίας του υπουργείου πολιτισμού.

Οι επαγγελματίες θα συμμετέχουν σε 24ωρη απεργία, ενώ στις 9:30 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Σπύρου Πάτση και Καβάλας.

Η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ

«Στην Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Α.Τ.Α. που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 στα γραφεία του Συνδικάτου μας, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από όλες τις παρατάξεις 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ για την Πέμπτη 11 Ιουλίου, ημέρα ψήφισης του ξεπουλήματος του μεταφορικού έργου που προωθείται από το Υπ. Τουρισμού υπερ των ΕΙΧ.

Σε μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ θέλει να απαγορέψει δια νόμου τον έλεγχο που συνταγματικά έχουν δικαίωμα να ασκούν οι ελεγκτικές αρχές τόσο στους οδηγούς των συγκεκριμένων οχημάτων, όσο και στους μεταφερόμενους επιβάτες.

Συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση δεν αντιλήφθηκε το μήνυμα της 9ης Ιουνίου που της έδωσε ο κλάδος και ο Ελληνικός λαός. Συνεχίζει ακάθεκτη το έργο ισοπέδωσης ενός ολόκληρου κλάδου υπέρ των καρτελ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ

Υπερασπιζόμαστε την εργασία μας, τη ζωή μας και το μέλλον μας!

Συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση δείχνει με κάθε τρόπο την διάθεση της να απαλλοτριώσει το επάγγελμά μας στηρίζοντας με κάθε τρόπο τα ολιγοπώλια και τις πολυεθνικές. Είναι στο χέρι μας να της δώσουμε να καταλάβει ότι δεν ανεχόμαστε άλλο τις πρακτικές υπονόμευσης που ακολουθεί απέναντι στην οικογενειακή μας γαλήνη και την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ

Είναι η ώρα του Ταξί.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΠ. ΠΑΤΣΗ & ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΙΣ 09:30 Π.Μ.

Υπερασπιζόμαστε την εργασία μας, τη ζωή μας και το μέλλον μας!».

«Δεν έχει ξαναγίνει»

«Είμαστε αγανακτισμένοι. Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία και προορισμό της διαπλοκής της κυβέρνησης που απαγορεύει στην τροχαία και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ελέγχουν τα ΙΧ αυτοκίνητα που κάνουν παράνομες μεταφορές. Σε όλη την παγκόσμια κοινότητα δεν υπάρχει πουθενά τέτοια τροπολογία. Είναι απερίγραπτη διαπλοκή, είναι ο ορισμός της κατάργησης των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Δεν έχει ξαναγίνει», εξήγησε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, μιλώντας στο newsbomb.gr, υποστηρίζοντας παράλληλα, πως η απεργιακή κινητοποίηση είναι ομόφωνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This