Στη φυλακή ο «ωραίος Τζορτζ» για τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη

Δεν έπεισαν οι ισχυρισμοί τους ότι δεν έχει εμπλοκή στην εκτέλεση του Π. Στάθη

Must Read

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 44χρονος φερόμενος εκτελεστής του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη, στο Νέο Ψυχικό.

Μετά από την απολογία του στην ανακρίτρια, ο επονομαζόμενος «ωραίος Τζορτζ» πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Από πλευράς του ο 44χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, οι ισχυρισμοί του όμως δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς. 




Tι δήλωσε ο δικηγόρος του

 

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της διαδικασίας ο συνήγορος του 44χρονου, Νίκος Αλετράς, είπε πως ο εντολέας του δεν δέχεται την κατηγορία και αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος ανέφερε πως ανέμεναν την απόφαση προσωρινής κράτησης και συμπλήρωσε ότι «νομίζω πως είναι σε αρχικό στάδιο η ανάκριση. Ο εντολέας μού έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις δικονομικές εξελίξεις, τις νεώτερες αναλύσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία».

Παράλληλα ο κ. Αλετράς συμπλήρωσε πως ο 44χρονος δεν έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η σύνδεση του ονόματος του με το νησί προκαλεί απορία και στον ίδιο τον εντολέα μου».

Επιχειρηματίας στο κάδρο των ερευνών για το συμβόλαιο θανάτου

Την ίδια στιγμή, οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για το πρόσωπο που έδωσε την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου του 54χρονου τοπογράφου, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τα στοιχεία οδηγούν στη Μύκονο, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι κάποιος ενοχλήθηκε από τις επιχειρηματικές ενέργειες του θύματος. Δύο πρόσωπα που έχουν έντονη επιχειρηματική δράση στο νησί των Ανέμων έχουν ήδη μπει στο κάδρο των ερευνών, ωστόσο οι αστυνομικοί εστιάζουν σε έναν επιχειρηματία, για τον οποίο υπάρχουν μια σειρά από καταθέσεις για τους ανοιχτούς λογαριασμούς του με τον 54χρονο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This