Aξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του στην Σαλαμίνα

Δεν ήταν το πρώτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας από τον δράστη

Must Read

Συνελήφθη από την Ναυτονομία αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού κατόπιν καταγγελίας στην Αστυνομία για κακοποίηση της συζύγου του. Η άτυχη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια το βράδυ στο σπίτι τους στην Σαλαμίνα, ωστόσο, περίμενε να ξημερώσει και να φύγει ο δράστης για την Υπηρεσία του, προκειμένου να μπορέσει να απεευθυνθεί στις Αρχές. Ο άνδρας συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το salaminapress, πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του. Το ζευγάρι διαμένει στο κέντρο της Κούλουρης ενώ πρόκειται γαι πολύτεκνη οικογένεια.

Ο αξιωματικός συνελήφθη εν ώρα υπηρεσίας στον Ναύσταθμο, πέρασε την διαδικασία του Αυτοφώρου και αφού ορίστηκε δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο νησί του Αργοσαρωνικού, αφού όπως αναφέρεται στο τοπικό Μέσο, «πολλοί έχουν πέσει από τα σύννεφα αφού το προφίλ του συζύγου είναι παραπέμπει σε έναν φιλήσυχο άνθρωπο της Εκκλησίας».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This