Καταγγελία για εμπρησμούς στα Χανιά – 4 επάλληλες εστίες δίπλα στον ΒΟΑΚ

Σε απόσταση 200 μέτρων η μια από την άλλη

Must Read

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πυροσβεστική μετά τις συνεχείς αναφορές για εστίες πυρκαγιάς στα πρανή του ΒΟΑΚ, στο τμήμα μεταξύ Πλατανιά και Κολυμβαρίου στα Χανιά. Σύμφωνα με το τοπικό flashnews.gr, στο σημείο έσπευσαν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα ενώ διερχόμενοι συνέδραμαν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Παρόντες ήταν και οι γονείς της αείμνηστης Ραφαέλας Πιτσικάλη, και όπως αναφέρει η μητέρα της, κάποιος άναψε 4 φωτιές σε απόσταση 200 μέτρων η μια από την άλλη.

Η σχετική ανάρτηση

«Πριν 20 λεπτά περίπου στην εθνική οδό μετά το Κόμβο Πλατανιάς κάποιος άναψε τέσσερις φωτιές με απόσταση 200 m η μία από την άλλη . Ευτυχώς ακόμα υπάρχει ανθρωπιά και σταματήσαμε πάρα πολλά αυτοκίνητα και σβήσαμε και τις τέσσερις εστίες μέχρι να έρθει η πυροσβεστική . Χαίρομαι που ο κόσμος όταν βλέπει κάτι τέτοιο είναι παρών και λυπάμαι για αυτούς που άναψανε τις φωτιές αν τους αρέσει τόσο πολύ η φωτιά η κόλαση θα είναι το κατάλληλο μέρος να πάει για να την ευχαριστηθεί καλύτερα . Μπράβο σε όλους που σταματήσανε και στον άντρα μου το ίδιο είμαι περήφανη για όλους σας.»

Πηγή φωτό: Facebook

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This