Στο νοσοκομείο 19χρονη η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από 23χρονο – «Φοβόμαστε για την ζωή της» λέει η οικογένειά της

Δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα του νταή - Η οικογένεια θέλει να συλληφθεί ο δράστης

Must Read

Το «τέρας» της βίας «ζωντάνεψε» μεταξύ ενός νεαρού ζευγαριού στην Χαλκίδα και λίγο έλειψε να υπάρχουν μοιραίες συνέπειες.

Μια 19χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 23χρονο σύντροφό της ο οποίος την χτυπούσε με απίστευτο μένος επειδή του είπε πως θέλει να χωρίσουν! Η κοπέλα κατέληξε στο νοσοκομείο με βαρύτατες κακώσεις σε όλο το σώμα της και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η κοπέλα πέφτει θύμα του νεαρού νταή!

Το χρονικό

Το βίαιο περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Η 19χρονη είχε πάει με την παρέα της σε μαγαζί της Χαλκίδας να διασκεδάσει. Στον ίδιο χώρο βρισκόταν και ο 23χρονος. Όταν η βραδιά τελείωσε και η κοπέλα πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της για αν γυρίσει σπίτι ο νεαρός την ακολούθησε. Αρχικά, την έσπρωξε με δύναμη και η κοπέλα σωριάστηκε στο έδαφος. Την ίδια στιγμή, την έβριζε και την απειλούσε ότι θα διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες της που είχε στο κινητό του. Μετά από παρέμβαση φιλικών προσώπων της 19χρονης ο 23χρονος έφυγε από κοντά της.

Όμως ο εφιάλτης της 19χρονης δεν τελείωσε. Όταν πήγε στο σπίτι της είδε την πόρτα παραβιασμένη. Μέσα ήταν ο 23χρονος ο οποίος μόλις την είδε της πέταξε το κινητό τηλέφωνο, την ακινητοποίησε και της έκλεισε το στόμα. Στη συνέχεια άρχισε να την χτυπά με κλωτσιές, μπουνιές και σφαλιάρες με αποτέλεσμα η κοπέλα να φτύνει αίμα!

Ο 23χρονος έβγαλε μαχαίρι και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει. Η 19χρονη κατάφερε να φύγει από την μισάνοιχτη πόρτα φωνάζοντας βοήθεια. Μια γειτόνισσα την άκουσε και κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασε και η αδερφή της 19χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο nοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό. Ο 23χρονος εξαφανίστηκε ωστόσο δεν σταμάτησε. Ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο συνέχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα. Μάλιστα, ακόμα και την ημέρα που η 19χρονη πήρε εξιτήριο και πήγε στο σπίτι της μητέρας της την παρακολουθούσε και συνεχίζει να το κάνει.

Η 19χρονη έχει υποβάλλει μήνυση στο Α.Τ Χαλκίδας για δεύτερη φορά, για ενδοοικογενειακη απειλή, βαριά σκοπούμενη βλάβη, εξύβριση και stalking.

Δείτε φωτογραφίες της 19χρονης από το νοσοκομείο:

Τι λέει η οικογένεια

Η οικογένεια της νεαρής όπως και η ίδια επιθυμούν να συλληφθεί, κάτι που δεν έγινε την πρώτη φορά.

«Εξαιτίας της σφοδρότητας των χτυπημάτων που δέχτηκε το παιδί νοσηλεύεται για δεύτερη φορά, σε άθλια σωματική και ψυχική κατάσταση, δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Λίγες μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της κόρης μας, παρακολουθούσε το σπίτι μας και της έστελνε μηνύματα. Φοβόμαστε για τη ζωή του παιδιού μας, κινδυνεύει. Το μόνο που θέλουμε είναι να τιμωρηθεί για τις πράξεις του και να συλληφθεί ο δράστης, να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη για να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του, γιατί μέχρι και σήμερα είναι ελεύθερος, αυτό θέλει και η κόρη μας, να είναι ασφαλής», αναφέρουν μέλη της οικογένειας στο newsit.gr.

(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This