Τι συμβαίνει πια με τους τουρίστες φέτος; Το χρονικό των ερευνών για τον εντοπισμό του 20χρονου στην Κεφαλονιά

Τραγική κατάληξη

Must Read

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει φέτος με τους τουρίστες στην χώρα μας. Εξαφανίσεις, τραγωδίες, άσχημα περιστατικά… Και ένα ακόμη συμβάν ήρθε να προστεθεί στα συνεχή επεισόδια.

Νεκρός εντοπίστηκε τελικά ο 20χρονος Μπέντζαμιν που αγνοούνταν στην Κεφαλονιά.

Το χρονικό

Ειδικότερα, όπως μετέφερε το inkefalonia.gr εντατικές έρευνες με πλωτά και εναέρια μέσα, βρίσκονταν σε εξέλιξη στην περιοχή της Σάμης στην Κεφαλονιά, καθώς χθες Πέμπτη, δόθηκε σήμα και από την ίδια την οικογένειά του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως εξαφανίστηκε ο 20χρονος Μπέντζαμιν.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο νεαρός βρισκόταν πάνω σε καταμαράν (στο οποίο εργαζόταν) που πλησίαζε στον κόλπο της Σάμης και κάποια στιγμή βούτηξε στην θάλασσα για να κολυμπήσει, αλλά δεν επέστρεψε σε αυτό!

Πλωτά και εναέρια (ελικόπτερο) μέσα χτένισαν την περιοχή, ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν και στην θαλάσσια περιοχή του Πόρου Κεφαλονιάς. Στις έρευνες συνέδραμε και η Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού, ενώ υπήρξε γενική κινητοποίηση.

Σχετικές αναρτήσεις για την εξαφάνιση του νεαρού αναρτήθηκαν στην σελίδα South Africans In Kefalonia στο Facebook.

Ο γιος μου χάθηκε λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Benjamin” ανέφερε η μητέρα του, σύμφωνα με το kefaloniapress.gr.

Η Σάμη να τονίσουμε, είναι κωμόπολη στη Κεφαλονιά. Είναι το μεγαλύτερο λιμάνι του νησιού και τουριστικό κέντρο, που κάθε καλοκαίρι γεμίζει από τουρίστες κάθε ηλικίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This