Νεκρός ο 20χρονος Μπέντζαμιν που αγνοούνταν στην Κεφαλονιά!

Ακόμα μία τραγωδία με τουρίστα στην χώρα μας - Η μητέρα του είχε κάνει έκκληση στα κοινωνικά δίκτυα για τον εντοπισμό του

Must Read

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου Μπέντζαμιν από τη Νότια Αφρική τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Σάμη της Κεφαλονιάς.

Νωρίτερα, ένας ιδιώτης δύτης εντόπισε το άψυχο σώμα του νεαρού στο όρμο της περιοχής!

Το φρικτό περιστατικό προστίθεται στην λίστα των παρόμοιων που έχουν συμβεί φέτος στην χώρα μας με τους αναπάντεχους θανάτους τουριστών.

Δείτε βίντεο:




Από το πρωί είχαν ξεκινήσει εντατικές έρευνες με πλωτά και εναέρια μέσα στην Κεφαλονιά, καθώς χθες δόθηκε σήμα και από την ίδια την οικογένειά του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο νεαρός βρισκόταν πάνω σε καταμαράν (στο οποίο εργαζόταν) που πλησίαζε στον κόλπο της Σάμης και κάποια στιγμή βούτηξε στην θάλασσα για να κολυμπήσει, αλλά δεν επέστρεψε σε αυτό!

Σύμφωνα με τα τελευταία άτομα που τον είδα, φορούσε ένα σορτς μαγιό και ήταν χαρούμενος. Του άρεσε να εξερευνά άγνωστα μέρη και θάλασσες. Οι αιτίες του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστές. Πιθανολογείται ότι ίσως χτύπησε σε κάποιο βράχο!

Στις έρευνες συνέδραμε και η Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού, ενώ υπάρχει γενική κινητοποίηση.  Σχετικές αναρτήσεις για την εξαφάνιση του νεαρού είχαν αναρτηθεί στην σελίδα «South Africans In Kefalonia» στο Facebook.

Ο γιος μου χάθηκε λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Benjamin” ανέφερε η μητέρα του, σύμφωνα με το kefaloniapress.gr.

Η Σάμη είναι κωμόπολη στη Κεφαλονιά. Είναι το μεγαλύτερο λιμάνι του νησιού και τουριστικό κέντρο, που κάθε καλοκαίρι γεμίζει από τουρίστες κάθε ηλικίας.

Δείτε επίσης:

Τι συμβαίνει πια με τους τουρίστες φέτος; Έρευνες για τον εντοπισμό 20χρονου στην Κεφαλονιά!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This