Μαρία Καρυστιανού: Μύδροι για την μεταρρύθμιση Φλωρίδη: «Έχασα το παιδί μου από τις συνέπειες της διαφθοράς, το ίδιο και άλλες 56 οικογένειες»

Κατακεραυνώνει τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις

Must Read

Οργή! Η Μαρία Καρυστιανού ξέσπασε κατά των κυβερνητικών πρακτικών αναφέροντας πως «αυτό που είναι απαράδεκτο και δόλιο ως σκέψη, γίνεται νόμος από κάποιους που ολοφάνερα καταλύουν την δημοκρατία» εστιάζοντας μεταξύ άλλων στην περιβόητη μεταρρύθμιση Φλωρίδη.

Πιο συγκεκριμένα, για απαράδεκτη μεταρρύθμιση Φλωρίδη έκανε λόγο η Μαρία Καρυστιανού στην ανάρτησή της, με την οποία κατακεραυνώνει τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για την διεξαγωγή δικών στο σκοτάδι και με όρους λογοκρισίας.

Μάλιστα η ίδια συνέδεσε άμεσα αυτή την εξέλιξη με την προσπάθεια της κυβέρνησης να εμποδίσει τον αγώνα των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη, ενώ τόνισε πως απέστειλε επιστολή της προς την ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕ, θέτοντας τους κινδύνους που υπάρχουν από την διάταξη του υπουργού Δικαιοσύνης, Γ. Φλωρίδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:

«Σε κίνδυνο ο ιερός αγώνας μας αλλά και οι ζωές όλων όσων απομείναμε…»

Σύμφωνα με διάταξη … «Απαγορεύεται η ολική ή μερική μετάδοση με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο της δίκης»

Ξεδιάντροπη μεταρρύθμιση Φλωρίδη.

Αποστολή επιστολής προς την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων .

«Αξιότιμες/οι κυρίες και κύριοι δικαστές,

Η δικαιοσύνη συνεχίζει να δέχεται απανωτά χτυπήματα από ανθρώπους, εντεταλμένους προς τη φίμωση της ελευθερίας του Τύπου και τη νομιμοποίηση της ελεγχόμενης και κατευθυνόμενης ενημέρωσης. Μια τέτοια κίνηση, έγινε πρόσφατα νόμος.

Ο νόμος αυτός αφορά την απαγόρευση δημοσιογραφικής κάλυψης των δικών.

Πέρα από την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ αυθαιρεσία της εν λόγω διάταξης, σκεπτόμενη τη δίκη για την υπόθεση των Τεμπών και όχι μόνο, αναγνωρίζω την προσπάθεια απόκρυψης των όσων τραγικών αποκαλύψεων πρόκειται να έρθουν στο φως αλλά και το βρώμικο σκοπό της παράκαμψης βασικών αποδεικτικών στοιχείων και κατά συνέπεια απενοχοποίησης των αληθινά ενόχων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This