Ποια Συμμαχία; Αποικιοκρατία! – Ο Σάββας Καλεντερίδης διαλύει την κυβερνητική προπαγάνδα

Χόρτα, παντόφλες και πανάκριβα σαπάκια τα «δώρα» των ΗΠΑ

Must Read

Όσοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι στις εξοπλιστικές προτεραιότητες των ΗΠΑ, οι οποίες σε όλους τους τόνους επισημαίνουν ότι Νο1 είναι η Ουκρανία, πλανώνται πλάνην οικτρά.

Μεταξύ αυτών και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία στην αξιοθρήνητη προσπάθειά της να υπακούσει τυφλά σε όλες τις προσταγές της Ουάσιγκτον, προωθούσε επί μακρόν το αφήγημα των αμερικανικών «δώρων» της περιβόητης επιστολής Μπλίνκεν.

Όπως αποδεικνύεται όμως, τα αμερικανικά «δώρα» (οχήματα, φρεγάτες και αεροσκάφη) δεν είναι τίποτε άλλο από… χόρτα (M2 Bradley), παντόφλες (LCS) και πανάκριβα σαπάκια (C-130H), όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο γεωπολιτικός αναλυτής και συγγραφέας Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος βάζει τα πράγματα στη θέση τους και τα παραθέτει στη σωστή τους διάσταση!

«Πού πήγε η επιστολή Μπλίνκεν; Ναι Σύμμαχοι, αλλά να υπάρχουν δεσμεύσεις. Το κοινό συμφέρον, σου δίνω μου δίνεις. Εδώ μόνο δίνουμε, παίρνουμε τίποτα;» σχολιάζει μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι αν δεν εξυπηρετείς και το δικό σου συμφέρον, δεν μιλάμε για Συμμαχία, αλλά για Αποικιοκρατία.

@farofylacas

Θα πάρουμε και δώρα από ΗΠΑ!!! 👉 Αξιοποιήστε το εργαλείο αντίδρασης ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ! Υπογράψτε τη Διακήρυξη της Επιτροπής για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο: symmetexw.gr #ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ #Καλεντεριδης @savvaskalenteridis

♬ πρωτότυπος ήχος – farofylakas – farofylakas

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σάββα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ κ θα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, με οποινδήποτε τρόπο αν και βρίσκομαι στην χειρίστη προσπάθεια βελτίωσις της υγείας προσφιλούς μου προσώπου.
    Είμαι πέρα από κάθε ΒΛΑΚΏΔΗ ΠΥΛΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ, πρωτοβουλίες, τυχάρπαστων, Λαδωμένων, Εθελόδουλων, χρεομένων υποχρεομένων, σε Προστάτες Νταβατζήδες των!!
    Φίλτατε Σάββα, ήδη είμαστε οι Πουτάνες, στα κρεβάτια των Νταβατζήδων!! Κανένας δεν θα τιμωρηθεί ΠΟΤΈ, για την ΠΡΟΔΟΣΊΑ!! Αφού και τον δολοφόνο του ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑ τον έχουν Άγαλμα στο ΓΎΘΕΙΟ!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This